Friday, July 3, 2009

Katak Memanjat KLCC

just nak share gadget nie yg boleh didapati kat Google Modules ; boleh tengok kat sini
ada byk jenis sila lah pilih yg mn sesuai di hati..


oh katak nie telah menarik perhatian ku
lalu aku sumph dia bertukar warna ikut suka hati ku...
kat edit setting ; korang leh tukar background dgn letakkn link mana gambr yg korang suka.. pastu pilih patten, kala body & kaki... last sekali pilih size S,M & L

jadilah spt ini... katak sedang memanjat menara KLCC...
korang klik la byk2 kali.. nanti dia penat jatuh.. mati katak...

20 comments:

aloy_paradoks said...

gua suke gambar2 kat entry bawah ni.

iza~de~bintang said...

amboi jari jemari dia warna kunin..pergh pakai glove kot tu. MJ punya hehehee

lupekanje said...

oohh...katak merah itu..menawan..selamat memanjat wahai katak.

ain said...

amboi katak tu...!!!!!merah menyalaaa!!

ShiDa said...

Hehee.. katak tu bkn panjat KLCC tp ala2 Superman berterbangan di awanan.. penyokong kuat Selangor ke katak ni? he.. he.. he..

DrSam said...

banyak-banyak binatang, katak ni paling saya geli. Dulu kalau buat experimen kat makmal memang terkekeh-kekeh kawan ketawa kalau kena giliran saya handle katak :)

xiiinam said...

...opocot katak...eh..!!!

ONE ZABA said...

kalau katak kaler merah ....bahye. beracun tu.

kakpah said...

katak ni kalau jatuh masuk dalam kuali jadi cekodok kan?

TokNabe said...

Penat kasi makan... tak kenyang2 dia tu.

iEn said...

eh eh katak kingkong daa..

haruan tasek said...

bagus katak nie

Adry said...

katak oh katak... hahaha

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Katak MERAH... leh ilangkan MIGRAIN nih... :D

Yunus Badawi said...

katak buat umpan memancing bagus ni hehehe

kuIna LadyInRed said...

ALOY ...>> trima kash

IZA ...>> MJ warna putih la...

LUPEKANJE ...>> wah acik dah tertawan ker

AIN ...>> klu jumpa harus sy lari... geli..

SHIDA ...>> x Penyokong MU

DrSAM ...>> hahaha sy pn geli tp kat tenet nie ok la..

XiiiNAM ...>> dia ajak main lompat si katak lompat nie

OZ ...>> pasl racun Tie dah story

KAK PAH ...>> mati katak la dia...

TOKNABE ...>> klu kenyang nanti tertidur lak dia

IEN ...>> hehehe

HARUAN TASEK ...>> katak nie g sekolah sbb tu dok dipuncak bangunan

ADRY ...>> katak IT tak dok bwh tempurung dah

MAMAQAY ...>> mungkin... leh cuba... hehehe

Chekgu BaniHassim said...

suke buli katak tu, bagi byk2 lalat..
haha

pening dier nak makan mane satu..

sultan said...

kerajaan tak nak ambil tindakan apa2 ke pasal isu katak asyik panjat klcc tu. haha...

kayteeze said...

err...comel lak katak merah tu, hi hi..

kuIna LadyInRed said...

CHEKGU BH ...>> sy kasi makan aje.. nk bg dia jatuh & mati katak.. x mati gak pun...

SULTAN ...>> katak hijau kuning penyokong selangor sbb tu tak dak tindakn.

KAYTEEZE ...>> meh tangkap bela...