Monday, July 6, 2009

MOOD 2DAY

Mood hari nie......

Jiwa kacau....


pssstttt ChekguBh ajak check PR td... ohhh dah lama aku tak check...
sapa2 nak check leh check sini

ohhhhhhhh makin syahdu aku nak tinggal Bicara Santai nie....

17 comments:

kayteeze said...

Uwaaa.... Tie punya blog PR nya cuma 2 je, hehehe.....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

jgn cedih2... nanti mama pun nangis sama... :(

ONE ZABA said...

kacau dodol....

biru said...

alaaaaaaaaa kuina,

i lagi kaco taw.
dah elok g renew insuran. roadtax lak sangkut. kena ngadap jpj.
saman la tu kot.........

huwaaaaaaaaaaaa!!!!!

tensen ma

=P

khaLifah feDi said...

wah emm kak red tgk PR naek no.3 tue..takyah tinggalkn blog nie okeh !!!

paiseh said...

gua ingat pakatan rakyat.. bulih juga gua sapot celah2..

dotblogspotdotkom said...

jangan tinggal pakcikkkkk

xiiinam said...

xiiinam punya PR pun 3/10 jugak...
Kulna nak pi manaaaa?

atty's said...

kty pun lama tak cek.nak cek jap

en_me said...

fofuler tewww..

zue said...

tenangkan hati.

TokNabe said...

Tak perlah saya tunggu orang potong riben laman baru. Lepas tu bina semula kegemilangan yang ditinggalkan.. chewah.

iza~de~bintang said...

huhu iza tak pernah cek pun sebab tau tak fofuler.. kalau cek dapat 0.5 ja kot huhu :D

Abg Din said...

Memang kacau...selagi kita hidup memang kacau...hari ini, Abg Din pun kacau jugak...tapi buat diam aje. Kalau di fikir, mau balik KAMPUNG!!!

Well, now...you know where am I come from...hihihihiiiii

LotsOfLove-Pearls said...

nak g maner..?

kuIna LadyInRed said...

KAYTEEZE ...>> tak apa kita kejar PR tu

MAMAQAY ...>> huhuhu

OZ ...>> tunggu la raya, kacau sekarang tak meriah

BIRU ...>> nak duit lg la tu...

KF ...>> ko buat akak lg syahdu la...

DOTBLOG ...>> oh pokcik, sy sentiasa disamping pokcik

XiiiNAM ...>> tak kemana cuma jenjalan cuci mata

ATTYS ...>> g check cepat2...

EN_ME ...>> asndalah yg menfofulurkan blog ini!

ZUE ...>> terima kasih

TOK NABE ...>> hehehe

IZA ...>> saja check untuk motivasi diri... hehehe

ABG DIN ...>> balik kg tanam jagung yer!

LOL ...>> sj nak jenjalan cuci minda.

Chekgu BaniHassim said...

akak pernah dgr pepatah melayu
"sayang isteri tinggal2kan.."??
same la ngn belog...
huhu

tapi better stay je kak...
tak pun, dtg jenguk sekali skali...
ape salahnye??