Wednesday, July 22, 2009

Masih Di sini

uwaaaaaaaaaaaa aku masih tak tahu cara nak angkut semua harta karun di sini ke WP
so keputusannya aku masih di sini
setia menemani mu...


Di paruhmu kemilauan sinar,Menyepuhi sejuta rasa
Kemulian di hatimu, Bening budi terdampar di jagat raya

Di sayap taufan kau jelajahi, Awan gemawan membawa rindu
Kasihmu menentangi kezaliman, Ketidakadilan

Jentayu ; Patah sayap bertongkat paruh
Jentayu ; Patah paruh bertongkat siku
Jentayu ; Patah siku bertongkat dagu
Jentayu ; Patah dagu bertongkat kuku

Pinjamkanlah hatimu Untuk semua .....

(Johan Nawawi & Usman Awang)


eeehhhh jom cari duit raya dengan menyertai web blog populur...
penyertaan masih dibuka...

17 comments:

syah shah said...

kalau tak silap saya, pi dashboard blogger, klik settings, lepas tu klik export blog... save kat mana-mana folder dulu... Lepas tu kat WP tu carik function import blog dan masukkanlah semula file yang dah save tu...

kalau tak silap saya, proses ni buleh angkut sekali dengan komen-komen readers, bukan sekadar entry saja...

Cubalah... :D :D

MaMaQaYPo FaMiLy said...

dah nak pindah ek? hmmm...... cepat betoi...

kuIna LadyInRed said...

SYAH SHAH ...>> follower & blog list tak leh angkut... sayang..

MAMAQAYPO ...>> masih disini...

denaihati said...

stay je kat sini...sana ada baiknya sini pun ada baiknya...sini ada lemahnya..sana pun ada lemahnya...tiada yang sempurna...kalau nak HIJRAH juga kenalah berkorban...

iEn said...

rasanya ada kot tutorialnya.. search kat pakcik google.. tentu ada.. slmt maju ke depan ya. :D

kakpiah said...

awak nak pegi mana nih?
dah lama tak dtg sini..blur sekejap..
aim sowi..

julietchun said...

kalo dah betul2 pindah jgn lupa jemput ke rumah baru nanti.

Dee said...

nk pindah wordpress ke?

Yunus Badawi said...

Aku ingat ko nak pindah WPKL. Boleh ajak berjiran. Rupanya wordpress huhuhu

TokNabe said...

Selamat kekal di sini... bila2 kena pindah jugak kan? kalau dah berpindah nanti... selamat menyesuaikan dengan kampung baru.

ONE ZABA said...

aku hekot ke mana pergi...

iza~de~bintang said...

aiyt tak jadik pindah ka Kak Ina.. tempat jatuh lagi di kenang kan, ini kan pulak tempat bersantai hehe

Tirana said...

Kuina nak pindah ke WP ke?...Ku akan mencarimu walau ke mana kau pergi..hehehe

biru said...

masih disini?

kata nak hijrah?
tak jadi ke?
hukhukhuk..

pe pe pun wat la yg terbaik buat dirimu...

buat dirimu, bukan utk org lain k =)

syah shah said...

itulah tu... tak boleh angkut followers & bloglist... huhu~

kuIna LadyInRed said...

DENAIHATI ...>> yer masih di sini

IEN ...>> sdng mencari & mencari...

KAKPIAH ...>> ehhh masih di sini menanti mu

JULIETCHUN ...>> nanti dulu kot.. berguru tak khatam lagi kot

DEE ...>> hasratnya mcm tu la...

YB ...>> WPKL sy g ziarah aja..

TOKNABE ...>> akan berpindah bila rasa dah cukup ilmu..

OZ ...>> hehehe sehingga puncak gunung ya

IZA ...>> ini cinta pertama .. susah nka tinggl

TIRANA ...>> sy akan angkut semua nanti..

BIRU ...>> ditangguhkan sementara

SYAH ...>> itu la masalahnya.. blog list & follower nie sedng nak tengok kengkawang hapdet blog..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kalu pindah, jangan lupa angkut akak sekali yer