Wednesday, July 22, 2009

Gerhana Hati

sms 1
"esok ada gerhana matahari, bersamaan dengan hari lahir mama"

sms 2
"ada surprise"

sms 3
"chekret, tak leh bg tau"

sabarlah hati...... anak dara aku sudah pandai berahsia!

____________________________________________________________________

....>> pagi-pagi lagi dah hujan, nak keluar rumah kena berpayung apatah lagi nak tengok matahari. ehhhh tak leh tengok dengan mata kasar kan mata teknologi boleh la...


26 comments:

Mas said...

Happy Besday lah ye, semoga tercapai segala yang dicita.....tadi staf kat opis ni cakap sakit mata dia tertengok matahari tu.

atty's said...

selamat hari jadi..semoga sehat selalu & murah rejeki ..amin

en_me said...

bibik! angkat jemuran, ujan dah turunnnn.. ikiki

biru said...

happ besday wak..

may ur dreams come tru..
may Allah bless u n family
mama?
hmmmmmmmmmm...
baru nak mengenali ni
=)

take good care of urself
=)

Jard The Great said...

nk tinguk gak gerhana matahari.. ehehe

syah shah said...

Owh, Happy Birthday!!

Semoga sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan Allah s.w.t...

Special tu besdei sekali dengan gerhana matahari... Bukan senang nak dapat... Heheheheheh :D :D

julietchun said...

Selamat hari lahir.Tengok kat tv sajalah jawabnya :C

DUN Behrang 2020 said...

Dgr dlm radio psl gerhana ni...tp x sempat nk tgk, kelam kabut g mesorat...apapun hepi besday...angka bukan ukuran...hehehe!

kayteeze said...

Oooo......Happy Birthday..!!

Dapat hadiah special ke ?

ku tak sempurna said...

selamat hari lahir....

biar gerhana di luar, jgn gerhana di dalam...
.
.
.
.

errr... tah apa2 tah, kan... hihihihi


psssttt.... umur hanya angka :P

~mrs azmi~ said...

happy birthday!

ain said...

oh ye ke...????So...happy bday kuina. semoga sentiasa dirahmati Allah selalu. ermmm..boleh tanya..?? yg ke berapa ekh..???

echah_syed said...

epi besday..dah tua setahun lagik :p

iza~de~bintang said...

Heppi besday Kak Ina... All the best utk akak dan semua ahli keluarga :)

Kak Zue said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran. Semoga terus sihat, ceria dan berjaya.

mae said...

selamat hari lahir...
smoga sntiasa ceria..biar gerhana..

LotsOfLove-Pearls said...

Me sing dis song especially for Sis:

Happy Birthday To You,
Happy Birthday To You,
Happy Birthday To Sis LadyInRed,
Happy Birthday To You..

HAPPY BIRTHDAY KAK..

MOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DAN TERUS CERIA..

naz ilyn said...

salam...
happy birthday Kuina semoga diberkati selalu apa agaknya hadiah yang dirahsiakkan tu agaknya nak tahu gak...
kat johor pun pagi-pagi dah hujan langsung tak dapat tengok..

sakurasa 2 said...

happy birthday Kuina
all the best

sis_nita said...

happy birthday to u..

:) :) :)

semoga sentiasa mendapat keberkatan dalam kehidupan..

Kak Long said...

Happy Birthday.
Moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dalam bahagia dan iman.
Amin.....

secangkir madu merah said...

selamat ulang tahun kuina...
semoga apa yg didoakan akan menjadi kenyataan ..amin...

paiseh said...

ooo..
selamat hari lahir.. MAMA.!

hahahahaa...

lupekanje said...

selamat Hari Lahir buat kuina,
moga tertunai segala yang dihajatkan..moga bertambah iman dan ketakwaan, moga dimurahkan rezki yang berkat, moga dijauhkan dari kesengsaraan dan hidup penuh dalam kegumbiraan dan kebahagiaan di dunia dan di akherat..

Nak pindah ke WP ke???
acik salu backup entry kat sana je..tapi..skrg dah kosong kan balik, buat blog persendirian je..heheh..

hazeleyed said...

Happy Belated Birthday...
May Allah be with you...always

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Belated Birthday kak KuIna.. maaf lama tak jengah... :D