Wednesday, July 22, 2009

Di sini Bermula & Di sini berakhir (sticky Mode)

Teman...
Setiap yg bermula akan berakhir,
begitulah hidup ini...

Apabila belon ini meletup dan lilin menyala; maka berakhirlah riwayat Bicara Santai ini ; aku akan membawanya pergi bersama kenangan yg abadi; hampir 4 tahun menyelam di alam maya ini ; terlalu banyak kenangan tercipta ; terlalu banyak kedukaan ku bawa ; rasanya masanya telah tiba untuk aku berubah & mengubah...

ANDA TETAP DI HATI
SILATULRAHIM INI TERLALU INDAH....


MySpace Countdown Clocks

Cerita Terkini kat bwh nie.....

66 comments:

khaLifah feDi said...

emm slmt maju jaya dgn kehidupan baru kak..!!

ekk? wah kdg2 kita terpaksa kn..!!!
semoge kak bahgia & ceria sellu ea..

p/s:- akak nk kemana nie? wah sadness lah..!!kita kembali akak pula nk pergi..emm..well gud luck for the future life..kf pasti merinduimu..[pd blog aje]

syah shah said...

err... kuIna nak pindah blog baru kan kan kan???

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Jumpa nanti di BLOG baru lah nampaknya yer?

Dee said...

pindah ke? gi mana?

kenari said...

KuIna...gimik apa ni...suspen aje

biru said...

merah!!!!!!!!

merah nak g mana? sian biru, hukhukhuk..

tahu lah merah marah kat biru, tahu lah merah santek, huhu..

tapi kalo merah nak kawin dah, kalo merah nak ikut cik abg g london, ok lah. biru tumpang hepy. tapi jgn lupa nanti belikan sobenier biru utk biru taw, taw.. ekekekek....=P

huhuhu.. god luck merah =)

kayteeze said...

Ni mesti dah siap bungkus ke WP, kan?? Ehehehe....

ku tak sempurna said...

alaaaaaaaa...
nak ikuuuuuuuuuuuttttttt....

.
.
.
.
.
.

tapi kat tmpt baru tu macam susah sikit la... duk cuba2 gak.. tp syg pula pada umah lama...


gud luck.. :D

ain said...

nak pindah umah ke kuina..?? jgn lupa house warming party!!!hihi

Jard The Great said...

mcm nak gi jauh je... ehehe

ONE ZABA said...

uhuuuuu!!!!! sedihnya ni.....
nak tunggu raya lambat lagi...mintak sekarang jugak la.
mintak maaf la kalau selama ni aku ada terkasar bahasa.

ONE ZABA said...

kalau naik gunung ni....call call la.

Diamilikku said...

ehhh nak pi mana nih...
jgn la berahsia lagi

TokNabe said...

Emm... drama swasta ke?

iza~de~bintang said...

kalau buat kenduri doa selamat untuk umah baru tu jangan lupa jemput Iza yer Kak Ina hehehe

Abg Din said...

hijrah akan bermula ke ni?

Ezad said...

selamat maju jaya

Chekgu BaniHassim said...

mentang2 la dah ade domain...
dah tak geng ngn kite yg free nih...
heheh...

btw, selamat berwordpres...
hehe

echah_syed said...

jgn lupa buat wasiat ekk.. :p

Mas said...

Err...projek dah siap ke?

kuIna LadyInRed said...

sayang oooo nak tinggal blogspot nie... 4 tahun bercina cintun... angau serba tak kena, marah serba merah...
tp perpindahan utk pembaharuan kan...

DrSam said...

kalau berhijrah lebih membahagiakan dan memberi munafaat memang digalakkan.

cikgu panji said...

dah pindah nanti,bagi alamat rumah ye.senang nak bertandang.

eJAI said...

Bertandang nnti jgn lupe bwk buah tangan..hehe

en_me said...

xpe, gi la berehat akak ku ina lady in red itteww.. kalo dh ilang sengal nanti updatelah blog lagikks.. salammm dr me dikejauhannnns

CuTeMiUt78 said...

ha.. nak pindah ke.. jgn lupa beritahu kita ya..

lupekanje said...

nak gi mana lak ni...jgn lupa jemput acik nnt klu dah ada umah baru...

Irtiyah said...

salam

maaf zahir batin. moga jumpa lagi.

xiiinam said...

....aku baru nak bangun dari tidur yang panjang...
Kau dah nak pergi...
Ke mana tuuu?

TokNabe said...

Bila pindah nanti.. pasang signboard banyak2 dan besar2, biar orang ramai tak tersesat. :D

ticnube said...

what happen...? nape nak close lakk..will miss u..:(( sob..sobb

Uncle Lee said...

Hello Kulna, love your stylish blog. Aha, birthday akan datang? Ada buat cake?
Have fun and keep well, Lee.

Adry said...

nak pindah blog ker kak??

nekPP said...

yuhuuu ketinggalan ler nekpp..uhuh
pindahhh??? hse warming jgan lupe nekpp yerkkk...

all d best!

kuIna LadyInRed said...

sy cuma akn pindah domain aja...

echah_syed said...

jom pi umah aku kira duit..! :D

dude said...

oic...;)

Sifu Mirza said...

salam kuina...

moga terus berjaya dengan perubahan baru...

:-)

zue said...

selamat untuk segalanya.

LotsOfLove-Pearls said...

apa nie kak...
nk g maner..?

isk..
isk..
jgn ar g memaner kak...

kan aku dh sedih nie....

atty's said...

kalo pindah jgn lupas kasi link baru tau

Sis-Lin said...

nape kuina..nk bt baru ke?tkr tajuk kan?nk beralih angin ke mana lak?..adeii jgn la kuina,i will miss you...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ala kak.....
kenaper nak tutup blog ni?
ada blog baru ker?

=(

Hujan Malam said...

uik..dh xnk bbloging ke?br nk bc blog anda..huhu

KAMATO said...

kalau ubah dan mengubah itu boleh membahagiakan, ia perlu diteruskan

mae said...

nak pindah rmah ke ni...bgus2..
nnti bagitau almat rmah baru..lintas hormat kmbali..hap..hap

paiseh said...

pat tahun?? salut lah..!!
kalu ada anak dah bulih wat masuk iklan susu..

Mak Su said...

selamat menyambut kedatangan hari istimewa.

apa cerita? nak pindah ker?

kuIna LadyInRed said...

sy cuma nak pindah domain aja.. tp sayang sangat sama blogspot nie..

sy jgk masih bertateh dgn WP.. masih tgh blajar SEQ.. CSS...

Kasawari said...

nak amik jarum cocok belon tu boleh tak.. hu hu

SRISUFI said...

Kakak,

jangan lupa khabarkan kpd saya jika dah dapat rumah baru ye akak..

~hasrat nk jumpa belum kesampaian

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..
dah mo tua suda..
happy becoming bday yer..
semoga panjang umo n murah rezeki:)

sonata anak kancil said...

selamat berhijrah ke umah baru, jangan lupa beri alamat baru...senang cari...buat iklan besaq2...

BelalangDewa said...

jangan pindah pi Danok tau..? nanti terjumpa BD pulak kat sana...

jebat_durhaka said...

nak pindah ker????

joegrimjow said...

harap2 hari tu online\huhu

Rashid said...

ermm moga sentiasa tenang...

please..

SitiLavender said...

Salam.. baru nak kenal.. dah nak pegi...?..hem..nak kemana.. nanti email yer.. or update kat blog kite ye...

ije said...

erk.. nak pindah or nak meninggalkan? aaa...

@LiYaNNuaR said...

kenang daku dalam doa mu syg ku.....

happy bday yek... muahhh!

kakpah said...

mungkin ada pembaharuan menanti?

irfat said...

erm,,kalu tak silap, bole kan pindahkan sume posting2 lame ke tempat baru,,
pnah tebace aritu,,
pe pun alldbest

Marzalina said...

apa2 pun all da best =)

dakgilachoc said...

nak gie mana ni? uwaaaaaaaaa...jgn tggl kami...hik...

Apapun gudluck in whatever u do kak..all the best from ur me :)

suara said...

Ish... baru nak datang ziarah, rumah dah nak tutup pintu?

a.b geldofg said...

selamat2 semuanya ye