Thursday, July 23, 2009

Indahnya Hari Ini

posa ganti dah selesai... tp hari nie masih posa... rasa seronok pulak..
bukan sebab nak tukar size yer... lagipun hari nie Khamis.. 1 Syaban

sahur? sebelum tido sapu peanut butter siap2 dan masukkan dalam bekasminuman ...
semua angkut masuk dalam bilik tido... ssshhh jangan kasi tau MrSemut
tijah mau kongsi ker... yang ini +kolegen tau hehehe...

kunci jam pukul 5, pukul 5.30 tersedar.... apasal alarm aku tak berbunyi
cehhhh pukul 5.00 P.M... itu waktu berbuka kat artik dah tu...
huhuhu...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hadiah hari jadi?
1. sms
"Buat Insan tersayang dalam Hidup ku ........."
cukup hanya ingatan.... buat ku keriangan.. Lerveu..

2. cokelet
ada lagi sapa nak ambek la sorang satu... bukan hari jadi pun selalu dapat, ada staff yang berulang alik ke Langkawi setiap hari.
3. Ucapan
ini dari Biru... terharu sangat dengan en3 khas itu...
dan dari sahabat-sahabat semua.. Terima Kasih.. tanpa anda siapakah aku..


dan alam turut menjadi saksi.... indahnya hari itu...
Gerhana di Alor Setar.

27 comments:

DeeN said...
This comment has been removed by the author.
DeeN said...

gerhana semalam nampak sket jer. saya dapat tengok 2 menet jer. pastu orang len berebut2 nak guna alat yg saya dok pegang tuh. Kasi chance je la kat diorang. Huhuk!

Selamat hari lahir, kak!
Semuga panjang umur dan murah rejeki!

Aidil Fadzil said...

salam, Slamat Hari Lahir. Moga-moga gerhana matahari itu memberi tinta KEBERKATAN.

biru said...

salam kuina......

wahhhhhh,
bestnya dpt wish dari lover, wewitt

nak gak ceklat tuh, huwaaaaa

adehla, terharulak ada kad biru kat sini, hukhuk... terharu gak ni. ekekeek =P

adakah gerhana itu segerhananya hati ku?
=P

all the best to u
=)

khaLifah feDi said...

emm kak..pose ea..!!! nnti buka same2 ea..

wah besday saper ea! hapi besday..!!

aiyah x dpt tgk gerhana tue..isk!!

okeh dah...slmt berpose !!!

Maswani said...

hepi besday..moga panjang umur n murah rezki..
buka poso dgn apa ye hr ni?

dpt tgk jap gerhana klmarin..hebat kuasa- Nya..

theconfused said...

kat alor star nmpk gitu ek?? kat penang jerubu, xnmpk hape... huhuhuhuhu

ermm.. eppi besday yeahh!! :)

en_me said...

chantek gerhana tewww.. akak ina amik pic teww kerr..

ONE ZABA said...

sahur atau sarapan tu...

kayteeze said...

Tak siap lagi ke bertukang kat rumah baru tu ? Tie pulak tak sabor nak bertandang di sana..hi hi


Eh, kuina tahan juga, sahur makan roti.. tie tak boleh, kena makan nasik jugak, kalau tak mesti meniarap je, hu hu...

Dee said...

aiseh..terlepas..happy belated besday ek kulna..happy2 selalu..

sis_nita said...

Subhanallah..
cantiknyerr view gerhana tu..
kat sini tak kelihatan..
semalam mendung jerr..

Tirana said...

Kuina..apasal semua angkut masuk bilik..takut ke nak masuk ke dapur? hehehe..

xiiinam said...

Selamat Hari jadi....



Errr...aku ketinggalan keretapai ke?



Semoga hidup bahagia...tanpa gerhana....

dotblogspotdotkom said...

berpuasa la kita di sebelum ramadan supaya nanti kita tidak la trasa sgt @ perut terkejut tetiba je nak puasa ... pra-ramadan gitu.. selain dari melatih diri.. insya ALLAH.. dapat juga pahala..... baguih..teruskan amalan puasa tu.. lelama jadi seronok....

julietchun said...

sedapnya cekelat.cantiknya gerhana kat alor setar, tengok ngan mata teknologi ke tu?

Jard The Great said...

aku tk nmpk pape pon kat KL hehe... jerebu gler kot..

nways.. hepi birthday!

joegrimjow said...

xternampak ponnn semalm
huhuk

atty's said...

tunggu gak.tp tak nampak .awal pagi sgt kot.kol 8.hehehe

selamat buka posa kulna ..

kuIna LadyInRed said...

DEEN ...>> sy tgk gambar aja

AIDIL ...>> tq

BIRU ...>> hehehe.. special tu..

KF ...>> wokey.. jom akak belanja

MASWANI ...>> tq

THECONFUSED ...>> jerebu la tu...

EN_ME ...>> gambar curi...

OZ ...>> sahur + sarapan

KAYTEEZE ...>> cukup sbb tangki motor aja

DEE ...>> toce, toce

SIS NITA ...>> matahari memang cantik & seksi

TIRANA ...>> malas nk g dapur

XiiiNAM ...>> opsss kangar tak dak stesen ketapi sbb tu terlajak...

DOTBLOGSPOT ...>> sekarng pun dah rasa seronok

JULIETCHUN ...>> gambar teknologi copy paste

JARD ...>> huhuhu...

JOE ...>> kena guna mata teknologi baru nampak

ATTY ...>> hehehe..

Neeza Shahril said...

lorrr.. neeza terlepas besday kuina..

Happy birthday ya.. semoga kuina sentiasa berada dibawah rahmat Allah... amin....

AziS said...

best yer dia...
selamat hari lahir akak...mayb sy la paling lewat wish kat akak kot..hehe sowiii

TokNabe said...

Saya terlepas mengucapkan selamat hari lahir. Tapi tak apalah lewat pun lewatlah....

Selamat Hari Lahir buat KuIna....

LotsOfLove-Pearls said...

God bless ya Kak..

ku tak sempurna said...

tak nampak la gerhana tu.... errr... terlepas time br teringat.. hikksss

iza~de~bintang said...

subhanallah...cantiknya yg gerhana cincin tuuuu kak ina.. huaaa taknampak pon kat sini..jerebu sepanjang masa huhu..lagi pon takdak mata superman yg boleh pinjam..

syah shah said...

seronok bila time birthday ramai orang ingat... takde hadiah pun takpe, it's the thought that counts... Tapi lagi bess bila birthday sekali dengan fenomena alam yang luar biasa tu... Bukan senang nak dapat tu.... Hihihihihih :D :D