Thursday, July 23, 2009

Tips Maintain Badan

Lihatlah diri ku

cantiknya badan ku.....


opppssss tips tu ada kat sini.....

sila jenguk..



13 comments:

boss said...

wah.. menarik gak blog ko ni.. tak pe nanti aku rekemenkan kat member pompuan aku datang...

joegrimjow said...

wahaa
pomot la blog ku jugak
hehe

Mas said...

tak sanggup ikut

Purpleheart said...

Ada gak dengar pasal teh ni.. tapi kena amalkan selalu la kan.. dan teh paling bagus untuk diamalkan ialah teh hijau.. awet muda tauu..

AziS said...

ermmm nanti coba ;)

Dee said...

pomot blog eh..tp tulisan keciklah..yg lama besar sket..aku ni rabun..kehkehkeh..lg satu..jgnlah ada read more tu..x suker2..hahaha..komen ikhlas nih..

CuTeMiUt78 said...

emmmm gitu ya..

biru said...

kehkeh

ada 2 rumah ya. nak bukak cawangan gak la kalo gini. hohoho

biru said...

kehkeh

ada 2 rumah ya. nak bukak cawangan gak la kalo gini. hohoho

Jard The Great said...

hehe.. pandai awak promote ek..

izan said...

kuina,

hari ini indah seperti biasa.... dan graf mood pun dah naik dari biasa.... huhu... tu lar tadi zan pun ingat nak sahur jam 5.30... jam bunyi tepat 5.30 tapi kelopak mata cuma buleh terbuka jam 6.00 tepat... gimana tuuuu.... x ckp niat saja.... soru uda miss...

ain said...

good info..tq!!!

mudah2an bolan posa nanti boleh le turun 2 3 kilo.hehehehe

kakpah said...

minum teh hijau. banyak khasiat.