Thursday, July 9, 2009

Contest Weblog Popular 1Malaysia


HADIAH

1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.

2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.

3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.

4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.

5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas – Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords “Weblog Popular 1Malaysia” pada jam 12.00 am 30/9/2009.

Terima Kasih Kepada Sponsor yang HEBAT :

SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL

(Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh hubungi terus melalui twitter @Denaihati)

Syarat-syarat

1. Hanya terbuka kepada Rakyat Malaysia dan Weblog Malaysia sahaja samada berbahasa Melayu atau English.

2. Buat satu posting di weblog ANDA dengan memilih satu blog yang paling ANDA sukai dan tuliskan apa bestnya weblog tersebut.

3. Dalam posting Anda wajib ada perkataan Weblog Popular 1Malaysia dan saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog contoh saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://jentayutiara.blogspot.com

4. Dalam posting Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.

5. Dalam posting wajib ada backlink kepada Denaihati.

6. Tinggalkan komen dan link posting anda di posting contest Weblog Popular 1Malaysia di blog Yang Terbuku Di Hati.

7. Peserta wajib subscribe blog ini melalui email dan diaktifkan.

8. Setiap peserta yang mencalonkan wajib letakkan banner Weblog Popular 1Malaysia dimana-mana yang boleh kelihatan di weblog anda.

9. Contest ini bermula pada 1/7/2009 dan tamat jam 12.00 am pada 30/9/2009.

10. Minimum pencalonan untuk Weblog Popular 1Malaysia adalah 100 pencalonan.

11. Minimum reference atau rujukan untuk hadiah 2,3 dan 4 adalah sekurang-kurangnya 50 peserta lain.

12. 1 blog hanya layak mencalonkan 1 Weblog Popular 1Malaysia sahaja.

13. Untuk hadiah ke 5 hanya weblog sahaja dikira, website forum dan website umum tidak dikira, seandainya bukan weblog maka peserta seterusnya akan dikira sebagai pemenang. Hanya 4 weblog teratas dikira sebagai pemenang.

14. Penganjur berhak mengubah atau update syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen atau twitter @Denaihati atau email denaihati@yahoo.com. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.


..... >> marilah meriahkan alam blog di samping buat duit raya... aku jugak tengah pikir web pujaan hati ku untuk di calonkan!

....>> Selamat kembali berblogging buat Kasawari ..Beep, Beep....

8 comments:

khaLifah feDi said...

mcm best aje contets nie..!!

TokNabe said...

hehe.. tunggu percalonan.

Sis-Lin said...

biaq betul hadiahnye...nk test market gak ler..hehehehe jom jom tok nabe..

denaihati said...

terima kasih join ya...jangan lupa postkan link ni di komen @Denaihati.

Tirana said...

Boleh buat duit untuk sambut puasa...hehehe..

ONE ZABA said...

bukan saja utk puasa...utk raya pun boleh tu, tirana.

en_me said...

saperlar me yg inih kannns.. tanperr kawan2 yg best2 seperti kamooo kannns.. uhuhu

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. rasa cam rendah diri utk menjoinkan contest ni.. apapun good luck utk yg menyertai.. :D