Wednesday, June 24, 2009

Teknik & Taktik

sejak kebelakangan nie pc aku kerap mengalami sindrom kurang daya tahanan badan.. mcm2 kareneh ditunjukkn spt tersemput-semput & tergantung2. Adakah H1N1 sdng merebak didlm PC aku nie... ohhhh tidak...

aku syak angkara benda nie....
bertahun2 berkhidmat dgn aku tak dak apa pun, semuanya dilawan dgn berani, diracun dgn bisanya .... tp menjelang tarikh akhir hayat, menjelang tarikh kematian, mcm2 mesej disampaiknnya.. mungkinkah dia tahu aku sdh mengali kubur utknya...


22 comments:

dotblogspotdotkom said...

kamu guna yg donlod free ke...huhuhu....

en_me said...

kaspersky from russia with LOVE tewww.. ehehe

iza~de~bintang said...

iza pon pakai menda ni gak, setakat ni oke lah, taktau lah nanti2. beli mahai2 kalau buat hal memang nak kena cepuk lah tu..grrr..

joegrimjow said...

xpsang pon masalah
pasang pon masalah
ishhh

haruan tasek said...

kubur kan aja dari pc tu

~Cinta Cukulet~ said...

dia sudah tua..tak larat lagi..hehehee

julietchun said...

pc kata pegi kubur kata mari,ehehehee.

ONE ZABA said...

perlukan talian hayat la tu...

kayteeze said...

Pc Tie lagi teruk...lantak laa... asal boleh terus blogging, kih kih....

Yunus Badawi said...

Dia nak suruh beli yg barulah tu. Beli jgn tak beli. Boleh claim income tax.

blueCITY said...

nak screening h1n1, leh hubungi bos i. hahahah =P


nampak blue? green? =)

Ezad said...

lagi bahaya dar h1n1..

ni tahap kanser babi nih!

paiseh said...

gua ada jual nod32 punya antivirus.. expired Jun 2050.. dua ribu. mau?

TokNabe said...

Nyawanya tinggal 7 hari lagi, perlukan not2 untuk membeli tabung memanjangkan hayat.

KAMATO said...

itu adalah satu peringatan kalau sayangkan komputer kita, jawabnya kena la selok poket

Abg Din said...

kena tukar minyak hitam la tu..

Marzalina said...

ish2x...dah sakit tenat ye...keciannya..hehe

kakpah said...

nak kena update lah tu

ShiDa said...

Itu tandanya "Sila Laburkan Kepala Agung Anda" heheheheee :D

Apapun makesure tidak mganggu gugat title "Blogger Tegar" anda ya!

kuIna LadyInRed said...

DOTBLOGSPOT ...>> ehh itu yg ori pakcik

EN_ME ...>> jom g kaspersky

IZA ...>> dekat nak mati mesti buat hal la tu...

JOE ...>> betul tu..

HARUAN TASEK ...>> sdng menggali kubur utknya

CC ...>> br setahun jagung nie

JULIETCHUN ...>> sy yg suruh dia pergi jgn kembali

OZ ...>> kat PC Depoh

KAYTEEZE ...>> blogger tegar katakan.. hehehe

YB ...>> Tgh survey

BLUECITY ...>> kat epot ada..

EZAD ...>> wakaka...

PAISED ...>> 2050 lambat sangt.. projek dh nak siap ujng thn dah.

TOK NABE ...>> itu claim dr company

KAMATO ...>> hahaha kena berkorban

ABG DIN ...>> betul... mcmk enjin gak

KAK PAH ...>> kena update & upgrade

SHIDA ...>> itu pasti! ngeh3x

MARZALINA

syah shah said...

kalau antivirus nak expire, atau dah exre, memang makan hati sungguh jadinya... Memacam masalah timbul... Hohohohoh

Maswani said...

x cukup vitamin la tuh.. nk duit...hehe..