Monday, June 29, 2009

Surat Cinta Dari Sapporo

Ini surat cinta dlm bentuk Tag yg aku terima dari Sapporo dari Iela ibu kepada Puteri Yumiko.. Layan...

1. Nama-nama timangan anda?
Ada dlm MayKad..... KU, INA & MIN

2. Anda seorang yang??
spt tertulis di dlm profile.....
Umur : Dah Senja, Dah Tua, Tak Preti, Tak Chantek, Tak Lawa, Tak Tome (tak reti masuk bakul angkat sndiri).Suka MAKAN & TIDO, BRUTAL tp MANJA, GEDIK tp SOPAN, PEMALU tp NAKAL! errkkk TAK PERNAH LUPA BERNAFAS!

3. Insan yang teristimewa??

Tentula org yg menyayangi ku & ku sayangi ramai ooooo.. nak senaraikn satu persatu.. smpai esok pn x hbis

Describe apa yang membuatkan dia terlalu intimewa dimata anda?
Terlalu istemewa.. tiada tergambar dgn kata2 & tulisan...

4. Lagu kesukaan anda??
lagu yg aku x faham maksudnya.......

5. Makanan kesukaan anda??
tanpa minyak & direbus...

6. Warna kesukaan anda??
RED.. RED.. RED.... Lady InRed

7. Sikap yg membuatkan anda Stress??

jaga tepi kain org... aku punya kain baju murah aja tak perlu dijaga...

8. 3 benda yang mesti ade dalam Beg anda??
sat2 nak jenguk dulu... byk nie...
- dompet la.. yg mengandungi segala mak nenek
- kunci rumah, kunci keta, kunci opis
- pendrive, skru driver
- Lipstik, bedak muka, bedak jerawat
- Pen & buku nota
- kipas nyonya..

(aksi gedik dgn kipas nyonya)

9. Kali terakhir anda menangis dan mengapa??
semalam... biarlah rahsia....


10. TAG 6 Rakan anda...
alamak...sape erkkkkkkkkkk....

sesiapa yg membaca en3 nie....
Sila jalankn tugas anda!
utk makluman blog ini dpasang CCTV ..

14 comments:

biru said...

muahahahah..

baju pun merah, naper kipas tak merah gak, kekekekek

skru driver, hehheheh cam sama la plak, hahhaah..

nangis ada lah hak kita, nangis la kalo ia bisa wat kita reda =)

Ielaz said...

ambooiiii comeynyo kipass....

tq kak kuin...

kayteeze said...

Err...ada cctv?? Nampaknya tak boleh jadi silent reader la kali ni, ekekeke.....

Ada skru driver, ekk? Handbag Tie sarat dengan ubat2an... macam gaya misi, hi hi..

ain said...

skru driver dlm hbag..??nak buat apa tuuuuuu..????

ONE ZABA said...

tisu tak ada ka dlm beg tu???? biasanya pompuan ni mesti bawak tisu.

Mas said...

aku suda baca...tapi aku tamau buat itu tag. Hahaha dulik ar dengan cctv tu.

kuIna LadyInRed said...

BIRU ...>> uwa.... nk nangis la lah...

LELAZ ...>> tome mcm tuannya kan...

KAYTEEZE ...>> ada myak angin gak la tu...

AIN ...>> utk prlindungan keselamtn

OZ ...>> xpkai tisu sbb lap kat baju saja.. hehehe..

MAS ...>> baik ko jd orng buniaan cpt..

syah shah said...

eh, ada screw driver dalam handbag?? Apekah??

Err... Tetiba tak nampak plak perenggan yang hujung-hujung tu... Hihihihihih :P :P :P

julietchun said...

bedak jerawat pun ada dlm henbag? wuissshhh, dasat,hehehe.

Abang Long said...

Blog ini dipasang CCTV. Alahai ...hahahahaha

kuIna LadyInRed said...

SYAH ...>> nama pun brutal eng.

JULIETCHUN ...>> jerawat tmbh x kira masa

ABANG LONG...>> yer yer ada.. skrng sy bocorkn rahsia

Abg Din said...

takyah la abgdin bertag ya....

ticnube said...

muahahha... siap ade cctv..muahaha.. tak lehh tahann...:)

ShiDa said...

Skru driver?
Nak putar apa la agak nya?

Erk! Ada CCTV?
Baik teka shida tgh watpe?
Klu betul..baru buat! hihihii

Cepat teka! Cepatt...