Friday, June 26, 2009

Superstar Yang Hilang



1. Micheal Jackson meninggal dunia dalam usia 50 tahun kerana serangan jantung. (Moga tuhan merahmati dia.. Al -Fatehah)
2. Farrah Fawcett pelakon drama bersiri Charlie's Angels dan pelakon filem Love Story, Ryan O'Neal meninggal dunia pada usia 62 tahun kerana barah.


....>. akhirnya harta & kekayaan tidak dapat membeli kesihatan & nyawa!



22 comments:

kakpiah said...

betul.. betul.. betul...
satu lagi yg tak bleh di jual beli ialah kebahagiaan :D

Abg Din said...

betul betul betul....

abgdin setuju!

Mak Su said...

bionic woman pun dah meninggal? punya ler maksu tak perasan.

joegrimjow said...

harta ilmu paling berharga

ain said...

setujuuuu!!!!!

~Cinta Cukulet~ said...

setiap yg hidup, pasti merasa kematian :)

kayteeze said...

Farah Fawcett pun meninggal? Hmm... dulu masa kecik suka tengok citer charlies's angels tu...

Mati tu dah tentu pasti...

Yummy Yum said...

masa bilanya Farah Fawcett ni meninggal pulak..

mati itu pasti...tapi bersediakah kita?

Sifu Mirza said...

kuina...

ya..inilah perjalanan hidup...

hidup yang sebenarnya mimpi-mimpi indah..

dan kita terjaga apabila kita mati kelak...

:-)

haruan tasek said...

harta dan kekayaaan senang di bawa masuk ke rumah tapi kebahagiaan sukar untuk masuk ke dalam rumah

ONE ZABA said...

begitulah hukuman alam....

AyKay said...

ana mushkil dgn fakta 'keIslaman' MJ, betul ke dia masuk Islam? Kenapa diri sendiri tak pernah umum, ke dah pernah tapi saya tak tertahu? takat NET tu ramai org buleh tulis. Kan timbul fitnah..

apa2 pun biarlah mereka pergi, time kita tak tau bila

julietchun said...

bila tiba masanya tidak akan lambat atau cepat walau sesaat.

dotblogspotdotkom said...

tu la... bila plak le masa kita nih...

eKyN said...

eh Farrah Fawcett tu mninggal hari ni gak ek...


oh iman juge tdak dpt d jual beli

n_n

iza~de~bintang said...

berita ni akan masuk dalam arkib hari ini dalam sejarah..

TokNabe said...

janji Allah..... setiap yang bernyawa itu akan menemui mati.

syah shah said...

alfatihah buat Allahyarham Mikail...

ije said...

cam tak caya mj meninggal. hmm..

kuIna LadyInRed said...

KAKPIAH ...>> duit xleh bwk masuk kubur

ABG DIN ...>> huhu

MAKSU ...>> kena kanse gak

JOE ...>> ilmu dunia & ilmu akirat

CC ...>> itu pasti

KAYTEEZE ...>> sy suka rambut dia.. hehehe

YUMMY YUM ...>> semlm gak kat LA

SIFU ...>> terima ksh sifu

HARUAN TASEK ...>> bahagiakn hati nescaya semua akn bahagia

OZ ...>> kita pn sama

AYKAY ...>> keislaman seseorng rasany biar tuhan yg tentukn

JULIETCHUN ...>> bersdialah

DOTBLOG ...>> bila2 masa saya la kita

EKYN ...>> tentu sekali

IZA ...>> seleuruh dunia kecoh

TOKNABE ...>> ya itu janji tuhan

SYAH ...>> al fatihah

LotsOfLove-Pearls said...

takziah...
memang mengejutkan...

khaLifah feDi said...

emm yup..setuju..!!! nyawa paling bernilai upernya..!!!