Wednesday, June 17, 2009

Sila O Sila

Eh... anda tidak silap ...
sila o sila...
rumah cuma dicat baru...tetap MERAH... (itu warna rasmi) klu boleh nak wat background warna merah tp kesian gak kat uols.... nanti sakit mata
apapun toce toce to mysis... sapa lg nak bantu adiknya klu bukan kakaknya kan.. kan...
lg pun kami dah ada nickbaru... KU2

opppsss BTW tenet kat sini sangat sengal..
kejap ada kejap x dak..
pastu tepon opis line aku lak x leh guna terus...
hampeh...
larat ker nak pakai HP wlaupun disponsor company...
ohhhhh kura2, marilah kita berlumba sementara talian masih ada...

18 comments:

ku tak sempurna said...

peeeeewwwhhhiiitttt...
rumah cat baru... ada lebihan cat tak?? bagi skit.. hikkksss
.
.
.
.
.
.
.
.
jgn risau.. kat KL ni pun line lembap... ggggrrrrrrr

nurdaniella said...

salam kuIna, sama la kita.. kat ofis saya, bukannya tenet lembab tapi asal masuk jer rumah orang lain, nanti mesti operation aborted.. tak leh masuk.. tensen betul..

~Cinta Cukulet~ said...

cantik cat baru...menaikkan semangat hehe

ONE ZABA said...

kalau tak cukup paku..bagitau la.

kuIna LadyInRed said...

KTS ...>> ada tp dah dispray ke hidup biar sedap

NURDANIELLA ...>> wayar tenet sdng berserabut kot

C.C. ...>> sama kala dgn skaf tu kan

OZ ...>> tukar cat x pakai paku pakai berus..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

jom lumba....

ije said...

tak tinggal tu merah. ehe.

iNsaN BiaSa said...

kembangnya bunga itu yer..hehe..
cantik header..merah mak ngah..hehe

TokNabe said...

Tukar rumah baru tapi masih beralamat lama. Okey tu... nanti orang tak sesat.

ShiDa said...

Merah itu ONG ma..

Mas said...

Cat merah cun...kalu oren teringat RFC. Huhuhuhu.

syah shah said...

Hohohoh, sudah renovate... hihihih :D :D

Kat opis saya tenet kira ok lagi walaupun kadang-kadang sangkut... Tapi kat rumah terus tak ada... Sakit hati betulll... Grrrrr

Armin said...

pergh..menarik warna baru cat umah nih..:)

kayteeze said...

Tie dah datang komen tadi tapi internet buat hal pulak..

Apa2 pun cantik juga template ni..lebih meriah!!

Ezad said...

ada kaler merah ke?

kat sini nampak hitam jee..

hehe.. kura2 tu hijau la

iza~de~bintang said...

salam kak inaaaaaaa hehehee

amboi tukaQ cat umah noh.. pakai kansai paint merah ler tuh hehee..berkilat memikat

Abang Long said...

Baru 2 hari lepas, modem bermasalah, pening juga...

Abg Din said...

yang penting bole, walaupun kura2