Monday, June 22, 2009

My Domain Sendiri

sila percaya... la la la la...

aku sedang berjinak2 dengan wordpress bagi menghidupkan blog ini
yehaaaa..... http://kuina.kujie2.com (toce kpd mysis sbb bagi tumpang domain dia)

tak pyh jenguk2 lagi xdak apa lagi.. br dok pasang itu ini...


tgk.... sedang memulakan pengajian step by step....


ohhhh Tie... mari kita masuk kelas sama2...

15 comments:

kujie said...

aku baru pasng plugin..theme ke apa2 tu buat sendiri arr..

kalau aku yg buat...nnt keluar kaler ijau je...:p

SRISUFI said...

Sampaikan salam pada KuJIE...

hehehe

xiiinam said...

La...la...laaa....jugakkkk...

He...he...he...

Percayalaaaahhhhhh....

kayteeze said...

Waaakkakakaa....... betul tu Jie, takut keluar warna ijou!!

Tapi cantik la template tu... suka sangat. Tie dah jemu template biru tu, tapi tak de pilihan, kalau ada pun, comment threading nya tak cantik pulak, berkecah2..hu hu...

TokNabe said...

Teruskan usaha anda. lepas ni tak yah tumpang2, guna domain sendiri.

Abg Din said...

Bagus...abgdin sokong!

:D

ONE ZABA said...

tunmpang baca je la...itupun kalau dpt kebenaran.

haruan tasek said...

domin sendiri bagus tu

~Cinta Cukulet~ said...

wooww..maju setapak hehe

LotsOfLove-Pearls said...

nak "pindah" ker kak..??
hehe...

Adry said...

wow.. ni yang best kalau ada adik beradik blogger... hehe

pasni... mesti tambah best blog ni...

napa kak jie cakap kalerr hijau ??? hahaha...

en_me said...

korang adek beradek takdok keje lain kerr.. (habeslah x berasap dapur arini).. ehehe, me gurau2 je one uoolsss..

AyKay said...

wah wah wahx3.

kak jie maju bertapak2
kuina maju bertapak

maju Ku2.

iza~de~bintang said...

amboi makin advance dua beradik ni. hehe.. pindah rumah lah lepas ni, pi duk kondo pulak :D

Pontianak Degil said...

Lor, adik beradik dengan Kak Jie ke? Rupanye.