Friday, June 19, 2009

Apa Nak Di Kata

walaupun tenet sengal, tenet serabut
aku tetap nak hapdet blog nie.. blogger tegar katakan....
lagipun kesian kat uols yg singgah tak dapat nafkah bekalan...

tapi.................. nak tulis apa a??????????????
Bila jari tergedik-gedik nak menaip tapi kepala otak tak nak bagi kerjasama (sarikata dipetik dr filem CeritaBudak Kampung arahan Cinta Cukelet)

issshhhhhh.....
Betulkan Yang Biasa, Biasakan Yang Betul ( di petik dr filem Jardness.com arahan Jard The Great)


sekian terima kasih &
Salam Jumaat.

22 comments:

Kujie said...

tenet segal2 giler

aku dok publish apa yg ade kt draft

tu la gunanya..bile laju mcm soyuz tu..buat bekalan byk2..bile dh semput....schedule je

atty's said...

jom kita tgk transformer jom..

izan said...

Kuina,

makin maju teknologi, makin lambat tenet bergerak - traffic jem....

tasikmerah said...

rasa nk cubit ponggong baca n3 dia nih tau....



:p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. biasa la kan.. time tenet sengal ni.. rasa cam nak hempas2 je.. :D

lupekanje said...

janji hapdet..kan kuina...

ONE ZABA said...

usahkan tenet...cuaca berjerubu ni pun buat sendi badan sengal-sengal jugak.

iza~de~bintang said...

belajah jer kak ina hehe. bukan belasah iza ar, belasah jer entry apa pun :D

Dee said...

blur teruslah tu ye..hehehe..

Jard The Great said...

ahahaha.... dah tukar umah baru???

ingat mantra aku tu k??

en_me said...

blog vukannlarr hakmilikk kekalls ghitewww.. salamm akak ku ina tewww

Mas said...

tetiba rasa nak batuk lah..huhuhukkk

maza said...

TENET! wakakaka

wacana itu mengingatkan maza ketika di sekolah tinggi dolu2.. huhuhu

tenet direfer sebagai pergi berendut.. hehe (kira mcm berdating ler)

wakakakka

LotsOfLove-Pearls said...

happy Friday..
b happy..
layan jer tenet yg buat hal tue..
nak berehat kot..
hehe..

happy weekend..

zue said...

salam jumaat kuina,

walau x ada citer tetap update.

cantik umah baru..ada 2 ekor ladybird.

Sifu Mirza said...

salam kuina...

tenet tetap tenet...
sengal & serabut...

hapdet tetap hapdet...

bior sikit...

:-)

haruan tasek said...

tenet sengal ke kom yang ko pakai tu sengal

Neeza Shahril said...

tenet kat sini pun sengal gak kengkadang..
kadang tu, demam terus...

TokNabe said...

Time tenet senggal, kita pun jadi senggal bila tangan gatal2 nak update blog.

Tijah said...

haa...layout yg ni senang sket tengok kak...view pun laju. shabbashhh inspekter sahab! heheh

Maswani said...

istilah tenet tu refers to dating masa kt upm dulu2..hehe..

kuIna LadyInRed said...

KUJIE ...>> bagus gak mcm tu no...

ATTY's ...>> x sbar tunggu nak transformer

IZAN ...>> kat tenet pn ada traffic jem.. maknanya x semakin canggh la no...

TASIKMERAH ...>> larik.....

CUTEMIUT ...>> idea nk tulis pn lari tau..

LUPAKANJE ...>> yer, yer tulis aja apa yg nk tulis..

OZ ...>> antobody x kuat dah tu.. beku kat atas gunung tu!

IZA ...>> klu belasah iza apa salahnya... hehehe...

DEE ...>> yer yer

JARD ...>> tgh amalkn nie utk malam koliwon pulak

EN_ME ...>> yer la, kena kipnap dgn pakcik goole nangis x berlagu...

MAS ...>> nak buah moktan lg ker.. ada byk lg nie... wakaka

MAZA ...>> itu masa tua2 dulu, skrng muda balik dah..tenet dgn pc & lappy

LOL ...>> dia minta cuti x kasi so dia ambek MC la... hehehe..

ZUE ...>> ladybird tu tngkp kat belakng rmh aja..

SIFU MIRZA ...>> wlpun sengal tetap hapdet .. blogger tegar katakn... hehehe

HARUAN TASEK ...>> errrrkkk sy ok aja....

NEEZA ...>> xdak antibiotik lg kot.. asyik antivirus aja dicipta

TOK NABE ...>> x kira nak hapdet gak...

TIJAH ...>> toce, toce... penat ooo tangkp ladybird tu.. dpt 2 ekor aja

MASWANI ...>> nie mesti ada kenangan/nostalgia mcm En.Maza kita tu...