Tuesday, May 19, 2009

Sila Jgn Gadai Nyawa Anda Sbb Tak Laku Di Pajak Gadai

BAHAYA!
ini pun BAHAYA
(oppssss ini bukan site aku yer!)
Ini lagi BAHAYA

errrkkkkkkkk

32 comments:

syah shah said...

yang last tu bukan saja membahayakan diri sendiri, malah orang lain jugak... Mueheheheheheh :P :P

echah_syed said...

yg baju pink tu ko ekk..??

phewitttttt sgt memberangsangkan hiks :p

*BD suke nih ! :D

Dee said...

hahaha..bahaya..bahaya..

zue said...

salam kulna,
bahaya mmg ada dimana2 apa lagi yg mengundang bahaya...seperti gambo no 3.

nabilah_2908 said...

haha..pic yg last tu la paling bahaya sekali..tul ckp syah..org lain pun bahaya gak..terutama lelaki...hehe..

joegrimjow said...

paling suke gambo ke3
kekeke

TokNabe said...

Gambar no 3 tu bahaya kepada pihak kedua dan ketiga. yang lain2 tu bahaya utk diri sendiri.

ku tak sempurna said...

errkkkk..

pink itu manis..

wakakakaka

a.b geldofg said...

suka sgt2 yg last tu

ONE ZABA said...

wah, yg pink tu membahayakan org yg duk tepi jalan je. dia ok je.

ain said...

yg last tu memanggg MERBAHAYA!!!

~Cinta Cukulet~ said...

gambor last tu yang banyak mengundang kecelakaan jalan raya hahahaa

HappyIrfa said...

sama cam org yg komen gambar no 3 tu.hehe.

julietchun said...

pink itu menawan,kekekeke.

LotsOfLove-Pearls said...

Oit..
memang bahaya..
huhu..

sayangnya nyawa aku..

Jard The Great said...

adehh.. hahaha..

Ummibatrisya said...

yang last itu boleh membahayakan semua orang...

elakkan daripada berpakaian sebegitu :)

kayteeze said...

Erk....rasa2nya ramai yang accident hari tu bila terserempak dengan si pinky tu...huhu...

mae said...

pink itu merbahaya...
awasi anak2 anda atau lbih tpat suami anda...

Diamilikku said...

yang last tu memang sangat lah bahayanya...takut pun ada serrrammm pun ada

Neeza Shahril said...

yang 1st tu betul ke superimposed kuina?
macam nak bunuh diri je gaya..
kecut perut tengok..

CIKGU PANJI said...

yg bawah tu paling bahaya.

Ezad said...

yg last tu best..
kalo dpt tak lepas

ahaha

tehais said...

Yang last tu mmg bahaya.miahaha

Chekgu BaniHassim said...

astaga...
(sambil tutup muke tapi bukak2 kejap sbb tertengok si baju pink itu...
bukak dan tutup balik utk kali ke-2...)
hehe

iza~de~bintang said...

salam kak ina, tidoQ dah ka?
Pakai baju pink ek malam ni hohoho :p

DrSam said...

bahaya betul entry kali ni :)

kuIna LadyInRed said...

hahaha... semua org ckp yg last tu bahaya.. yer wanita memang bahaya.. tp walaupun bahaya tetap dicari!

bahwa Rasulullah bersabda untuk para wanita:

"Sesungguhnya aku melihat kalian sebagai penghuni neraka terbanyak." (Hr. Bukhari dan Muslim). Dalam hadis lain Rasulullah saw. bersabda:

"Sesungguhnya penghuni surga yang paling sedikit jumlahnya adalah kaum wanita." (Hr. Bukhari dan Muslim).

iEn said...

uyoo seksi tul yg last tu kekekeke!!!

*SiRibenMerah said...

wohhhhhh..bahaya btul.. zina mata =P~

xiiinam said...

Akak teringin buat aksi gambar nombor 1 tu....waaahhh!


Aksi nombor 3, kalau akak buat, pasti kerajaan akan mengisytiharkan darurat serta merta...hi...hi..hi...

maza said...

aderkk..

kalau den jumpo wanita iteww.. ado harapan den yang tergolek tongah jalan wooo...

silap hari bulan korbau kek tongah jalan pun tak nampak wooo....

hehehhe