Tuesday, May 5, 2009

Menghitung Hari

apasal aku menghitung hari a...
tengok nie....
ini kalender kuda..ini kalender bagi bulan May
Bukan sabun mandi May
yg bertanda tu biru tu maknanya COTI... COTI BERDERET...

9hb : Sabtu Hari Wesak
10hb : Ahad Hari Minggu

Minggu depan lak

16hb : Hari Sabtu
17hb : Ahad : Hari Minggu & Hari Keputraaan Raja Perlis
18hb : Cuti gantian

cuti, coti, cuti, coti, cuti, coti,cuti,coti,cuti,coti,cuti,coti


kemarin yahoo mail manyak sengal... tensen aku dibuatnya..
banyak harta karun aku kat mailbox tu
banyak xtvt & program aku tergendala kerana xleh download email...


16 comments:

julietchun said...

dah tanda coti tu sampai ujung taun ke? :D ingatnyer sini je yahoo sengal, rupanya satu mesia.

ain said...

cuti ekh 8hb ni. yahooooo!!!!tq3

kenari said...

kuina...

7hb Khamis Hari Hol Pahang
8hb Jumaat
9hb Sabtu Hari Wesak
10hb Ahad Hari Minggu

bnyk sgt cuti smpai dah konpius haribulan

Kujie said...

aku dok tgok kalender kuda dpn aku, pasai pa tak dak tanda² cuti pun..

ooo..rupanya lupa nak koyak yg bulan April.

:p

Kujie said...

aku dok tgok kalender kuda dpn aku, pasai pa tak dak tanda² cuti pun..

ooo..rupanya lupa nak koyak yg bulan April.

:p

kuIna LadyInRed said...

JULIETCHUN ...>> yer satu Mesia kot yahoo sengal.. pasal coti memang la cepat.. 1tahun dah kira.

AIN ...>> silap hari la.. 9 & 10hb

KENARI ...>> oppsss silap, nampak merah aje, maknanya kena g Pahang la jd warganegeri pahang sat sbb nak sambut hari Hol...

Sifu Mirza said...

selamat bercuti kuina...

:-)

atty's said...

wah beshnya asik coti..coti..selamat bercoti

kakpiah said...

cuti yg tadek kena mengena ngan org wilayah persekutuan..
tak best!
bencik!
jeles!

~Cinta Cukulet~ said...

uihh banyaknya cuti..tapi tak boleh lawan cuti saya muahaahahaahaa

siti_m said...

bulan jun nie saya cuti lagi panjang 2 minggu hehehe.... bestnya
tapi kalau tak kena panggil bertugas la...

Mas said...

Coti tu mang best tapi aku tak sokak sebab itu 18hb aku masih kusus kat melaka lagi jadi no coti for me. Huhuhu

syah shah said...

yahoo mail sekarang memang sengal... tensen betul... Hohohohohoh :D :d

Peh, banyak nya cuti... jeles jeles jeles jeles... Hihihihihihih :P :P

kuIna LadyInRed said...

KUJIE ...>> aku pun selalu mcm tu

SIFU MIRZA ...>> selamat2 lah kita

ATTY'S ...>> bulan manyak coti ooooo.. syiok...

KAKPIAH ...>> mai la jd warganegeri nie sat

CINTA CUKELAT ...>> itu coti semester

SITI_M ...>> yer yer coti sekolah akan datang.. mcm la sy student

MAS ...>> leh balik kg sama tu..

SYAH ...>> betul.. yahoo manyak sengal 2 3 hari nie.

TokNabe said...

Tengah terbayang cuti bulan Mei ni.... 2 minggu.

kuIna LadyInRed said...

TokNabe ...>> org sekolh memang la cutinya panjang.