Monday, May 4, 2009

Indahnya Hari Yang Berlalu

i'm back dr pulau yg indah, tenang & mendamaikan tu...
almaklum la time org keja kita bercoti memang tenang pun...
yg ada hanya penghuni pulau tu..
semlm otw blk Kangar sempat g dating lg
dgn IZA pemilik Bintang Comel tu..
yeha... hari bertemu blogger dtng lg..
errrkkkk serasi bersama..
sbb kami memang comel!
jangan jeles..


aya.......
manyak keleja la...
kat mukabumi atas tanah memang la tak ada keja tp
keja jacking gerudi dlm perut bumi berjln tak coti
kesian mesin tu ... mesti dia penat

ngeliat 44 kali pun tak dak mood lg nie..
.

22 comments:

kayteeze said...

Ooo...Tie dah tengok kat blog iza tadi...

Macam mana boleh slim gitu ?? Jeles pulak !!

a.b geldofg said...

memeng bsri2 sama comel

Jard The Great said...

comel2.. ehehee...

~Cinta Cukulet~ said...

ya..la..comel la..hehehe...dah keje...keje hehe

kuIna LadyInRed said...

KAYTEEZE ...>> mak dara ngan anak dara, berbeza status tetap tome kan... hehehe.. puji diri sendiri

A.B GELDOFG ...>> errkk puji diri sendiri tak pa kan..

JARD T.G ...>> hehehe masuk bakul belon panas dia nek sendiri kan..

CINTA CUKELET ...>> tg keja la nie... tp liat gak .. mengeliat x abis lg..

ain said...

seronoknya dapat cuti2. akak gak yg plan nk bercuti tak dapat2 lg. Masaaa oooooo masa!!!

khaLifah feDi said...

emm....op3 kak red stay pulau aper?

Yunus Badawi said...

bestnya dpt cuti tapi kerja jalan jugak. Ko pakai pipe jacking ke atau horizontal directional drilling?

kakpiah said...

cumil.. cumil.. tp kalo letak kakpiah kat tengah2 tu mustik lagik cumil..
ahahahaha!!!

kuIna LadyInRed said...
This comment has been removed by the author.
Mas said...

lah..pesal lah dititikkan muka tu..cam jeragat lah pulak.

Dee said...

kasi tunjuk terang2lah gambar..lagi comey..

julietchun said...

sempat lagik ko kira berapa kali ngeliat tuh,kekekeke

kuIna LadyInRed said...

AIN...>> g la coti2.. rehat2, relex2..

KHALIFAH FEDI ...>>> pulau pangkor aje...

YB ...>> slurry pipe jacking.. ini bukan gerudi minyak YB.

KAKPIAH...>> meh pic yg paling tome sy nak edit..

MAS ...>> jeragat yg tome tak pa

DEE ...>> itukn dah terang tu sampai nampak jerawat/jeragat batu

JULIETCHUN ...>> myb terlebih tp smpai kat tu aje khatam

xiiinam said...

Kat mana ni? Err....macam biasa je tengok langit Pulau ni...


Macam tak jauh dari tempat ckLah....Semalam pun ckLah berda di pantai Selat Melaka...

kuIna LadyInRed said...

CKLAH ...>> memang dekat pun
sek bek tak bagi tau awal2 klu tak cklah teropong dr pantai selat tu..

Irtiyah said...

salam

seronok la dah kembali ke pangkuan keluarga. :)

iza~de~bintang said...

alhamdulillah iza dah selamat sampai nilai... len kali dating lagi eks hehehe...
thanks kak ina utk nasihat tu.. :)

TokNabe said...

seronok pi berchoti2 ni.... lebih lagi kalau berchoti dari buat keje2 rutin. Ah... kalau membayangkan choti... seronoknya hidup.

nekPP said...

nekpp nampak..nekpp nampakkk..topong dari siniii awak cuti2 kat manerrr..jeng jeng jengggg..

psttt pikir dia aje yg ada cctv.. kita pon ada gekkkkkkkkkkk ;p

KAMATO said...

cuti..cuti...memang seronok

yOnnA said...

akak,kenapakah gambar di-edit ? :p