Sunday, May 10, 2009

Hari ini Bukan Warisan Nenek Moyang tp Pinjaman Anak Cucu

Sabtu kemarin ingat nak p merasmikn Pesta Mempelam Harum Manis kat Ladang Bukit Bintang tu, tp anak dara telepon demam katanya. Rancangannya minggu depan baru nak balik..... tp hati nie dok dup dap dup dap.. makan tak lena, tidur tak kenyang, gundah, gelisah bila dengar khabar mcm tu... last pkul 10.30 aku start keta terus balik... nie la hati seorng ibu..
Terima kasih pada semua yang men'wish'kan aku
'SELAMAT HARI IBU'
award dr nekPP ... errrk apsal ibu2, mak2 tak leh dipisahkn dr pinggan mangkuk?award dr Naz Ilynn, suka2... sbb merah...

pastu nak tempek award dr Pujangga Asmara nie , toce, toce... tp ada syarat lak tu...

The Rules :
1-Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda..

* Sudah Settle..

2-Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.. Devoted Lily
* Bujang yg suka drive
* Anak Teruna suka merapu
* Lelaki yang suka tido
* Ensem tak merokok
* Dah keja suka makan

3-Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Award Seterusnya.
* ada kat profile tu.... g tengok

4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka..
* Semua Orang Amek Larh Senang.. Hehehe..

............. lupa nak publish semlm....

12 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Happy Mother's Day...

Kasih Ibu begitu mengujakan..

Kasih Ibu xpernah dipertikaikan..

Inilah kasih ibu..

ain said...

hati seorang ibu penuh ngan kasih sayang. sebab tu cepat risau kalau anak sakit. semoga anak kuina cpt sembuh.

p/s...melopeh le nak bawak balik pokok pelam!!

SRISUFI said...

Salam kakak..

sri setuju ngan tajuk catatan ni kak. Sri pernah mendengar ungkapan ini dlm sebuah iklan di radio....iklan sayangi alam sekitar kalau x silap. Apapun, sayang akak. hehe

iza~de~bintang said...

Ibu yang baik camtulah..anak tak sehat jer zuuusss balik...

TokNabe said...

Selamat Hari Mak....

ONE ZABA said...

hepi everidayyyyy!!!!

atty's said...

itu ler perasaan ibu kan..mesti cpt risau..pasal anak2nya

Marzalina said...

sebenarnya saya ni kurang paham sket..hari2 dok dengar radio ayat tu tp tak dapat nak paham maksudnya..aduiii...apa ek maksud Hari ini bukan warisan nenek moyang tp pinjaman anak cucu..

~Cinta Cukulet~ said...

selamat hari ibu kak kuina :D

DrSam said...

sayangnya ibu memang begitu, sakit demam anak pasti kita pun terasa susah hati.

semoga ibu-ibu yang hebat-hebat ini sejahtera selalu.

kuIna LadyInRed said...

terima kasih semua...
bangganya jd ibu

LiLohOnEy said...

camat ari ibu kak!!

hehe..

mwah :)