Thursday, April 9, 2009

Pukul 3

aku tunggu pukul 3
mana tau kot2 aku tersenarai dlm barisan...
hehehe..


rasa lambat sangat
so aku g pejabt pos dulu
hantar nie...
sek bek dia minta buat poslaju
klu DHL... Dua Hari la Lambat


he, he, he.....
aku akan sentiasa buat kezutan...
tunggu....

17 comments:

Ma_sUyinFiqah said...

biar aku teka..........harumanis kan? Tak pun ikan pekasam kan? Tak pun mangga belakang umah ina kan?

Ma_sUyinFiqah said...

tidak syak lagi....mangga lah yang ina pos.

ain said...

nak kena pos laju aper ni..?? suspen ni.

kuIna Jentayutiara said...

MAS ...>> pandai la ko... dah g buat pembedahan tu dulu.. halal tau

AIN ...>> hehehe

Tie said...

Eh...apa dia, apa dia ?? Makcik ni tercicir pulak !!

Nak gi buat plastik surgery dulu...kalau comel nak tepek buat avatar...waakakakah....!!

ONE ZABA said...

yg tersenarai bakal melompat ...yg tercicir lak bakal menangis tak berlagu.
maka berlakulah banyak kejutan nanti.

Jard The Great said...

err...err.. apa kata kuina pos laju skali utk aku gak.. hehehe..

Shifu67 said...

ko dah buat bisnes jual mangga pakai pos eii... kawe nak oder gak

Neeza Shahril said...

mangga?? nak lah jugakkkk..
tapi tak mungkin kuina akan hantar kesini...
kalau hantar, jawabnya, kena belasah dengan officer customs laaaa huhuuu..

Adry said...

apa kah kejutan itu?? hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

Abang Long said...

Berapa berat barang dalam sampul tu ?

en_me said...

banyak sangat censored tewww.. hodoh semacammm ghitewww.. uhuhu

kuIna Jentayutiara said...

TIE ...>> betul, betul, betul.... g buat dulu.. bukn kena bayar!

ONEZABA ...>> yg pasti 8 tercicir & sy tak tersenarai...

JARD ...>> nak pos kat bos baru ko la...

SHIFU67 ...>> blum smpai tahap tu lg..

NEEZA ...>> hahaha, sy tunggu neeza blk Mesia

ADRY ...>> tunggu konsert ke ...

ABANG LONG ...>> sampul tu ringan aje...

EN_ME ...>> lor x prsan hodoh.. itu yg pling berseni sy buat.

Dee said...

eh...parcel utk sy xde ke kulna..kehkehkeh..

CuTeMiUt78 said...

uish.. hantar apa tu.. suspen gak ni..

joegrimjow said...

nak gak mempelam

syareena said...

wa.... asal aku x termsk dlm senarai ni...... x aci.....