Thursday, April 9, 2009

Pembedahan Pelasetik

Aku tahu aku dah TUA, dah SENJA, tak PRETI, Tak CHANTEK, tak LAWA, tak TOME sbb tu aku nak g buat pembedahan pelasetik nie... nak kasi tegang sikit, kasi chantek sikit- sikit.....

Aku buat pembedahan tu kat sini, trima kasih Ju-Dzahir kerana bg info yg berguna tu...

Mula2 kena bagi gambar utk buat Set Control Point

1. EYEBROWS2. EYES
3. NOSE4. HAIRLINE
5. MOUTH
6. JAW
so inilah wajah AYU aku setelah menjalani pembedahan tersebut (aku pinjam wajah Allison Mack)
apa tunggu lg jom la... bukan kena bayar pun....

18 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

jelitanya...tapi kenapa kena pakai pelasetik..pakai plywood tak bleh ke hehehehe

Abang Long said...

Hahahaha ... aku terkena ! Tapi ingat dah jadi kembar Angelina.

Yunus Badawi said...

yeah first! Yg lain mesti sedang sibuk kerja hehehe

Dee said...

ingatkan plastic surgery betul2..hehehe..

Yunus Badawi said...

Lupa pulak nak letak komen hehehe

Ko org ajelah buat pembedahan plastik tu. Kalau aku buat dan tunjukkan gambar aku mesti ramai anak2 dara dan mak2 dara tak boleh tido ngeh 7x

SiS-lin said...

wah cntik sudah....sis pun nk wat gak...hahaha

Ju-Dzahir said...

malatop... malatop....

ONE ZABA said...

tak payah renowet dah....ok dah ni.

a.b geldofg said...

haram tau..ubah2 wajah

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. akhirnya kan.. ok ler tu.. murah je.. tak mahal pun

Shifu67 said...

errr... ni plastik yg ada bende boleh jadi obesiti tu ke... patut la nampak bengkak je

Ma_sUyinFiqah said...

weh....lawalah, tu. Cun gila.

nekPP said...

mmm nek tipah tertipu!! uhuh

Neeza Shahril said...

plastic surgery paling cepat didunia dan paling murah!! hehee..
comel tapi tak asli.. yang asli gak best kan.. ;)

LiLohOnEy said...

mc besh je,,

tp sok xam..

hehe..

xley nk try lg ;p

kuIna Jentayutiara said...

CINTA CUKELET ...>> aya.. plywwod belum coba lg oooo...

ABANG LONG ...>> tome tak?

YB ...>> sy x bertangjwb yer...

DEE ...>> cobalah.

SISLIN ...>> hahaha

JU-DZAHIR ...>> malatop...

ONEZABA ...>> sifat manusia normal tmbh org pompuan, wanita.. hehehe

A.B.GELDOFG ...>> yg nie halal

CUTEMIUT ...>> it free u..

SHIFU67 ...>> bkn bengkak.. tembam, montok.

MAS ...>> meh la buat

NAK PP ...>> uhuk, uhuk...

NEEZA ...>> betul, betul, betul...

LILOHONEY ...>> nanti buat, it free u...

ijechan said...

mata biru tu!!!

Nyante Aza Lae said...

dah bagus koq di kutak katik juga...