Saturday, April 11, 2009

Keywords tu KataKunci

Bicara santai bukannya ada apa pn, tak ada bahan ilmiah pun disini, bahasa kat sini pun haca merba & rojak wlpun aku dpt A1 dlm Bahasa Malaysia SPM.. ampun guru bahasa ku.... tp klu ko org dtng sini bersantai2 lah yer...

Hari nie aku nak story psal keyword pengunjung yg sampi ke blog yg tak seberapa nie. Tak kan aku nak ckp blog aku fufulur kot,blog aku menarik, blog aku cantik......
itu masuk bakul angkat sendiri tu.. eeehhh sesuai lg ker peribahasa nie sbb hari tu masa Pesta Belon Panas kat Putrajaya ramai org masuk bakul then terrangkat dgn sendiri..
hehehe..

keyword AIR TERJUN DI JOHOR tu aku pelik.. aku tak pernah pun g mandi kat mana2 air terjun di Johor. Seblum nie ada keyword 'AYAM BANGKOK', klu ko org nk tau apa itu AYAM BANGKOK silalah tanya pakcik Google... prnh ke aku story psal ayam????

Ini pulak keyword yg membuatkn hati aku kembang mekar setaman. Mungkinkah Putera Mahkota dr negara kaya minyak tu sedang mencari 'Jentayutiara'? Hehehe ko jgn jealous yer Jard, sepatutnya dia cr Jard The Great kan...
Mcm mana aku leh trace semua benda nie.. nanti aku story sbb aku nk g mengintai NekPP masak sat... lapar nie..

Nie benda yg x muat dlm kotak utk dihantr kpd YB semlm so aku nyum2 la... sorry YB len kali sy cari kotak yg besar sikit.

21 comments:

Kasawari said...

wah ada keyword awek ganu kat tu.. he he

julietchun said...

salam,
kekadang bleh gelak sensorang baca keyword yg masuk tuh.

~Cinta Cukulet~ said...

tok mek timah tasoh tu sapa?huu

Yunus Badawi said...

awak kerja buat pipe jacking ke atau keywork jacking paip tu?

Wow kuah rojak Mak Bee! Cik Konfius kata nak hantar hari Rabu baru ni tapi hampeh. Sekarang dia suruh tunggu hari buruh. Saya tunggu awak punya aje lah lagi cepat hehehe

13may said...

hehhe hehhe ...mcm mcm :D

ONE ZABA said...

aku hari-hari petik keyboard je. kalau tak da benda ni...mati akal la aku.

a.b geldofg said...

biarkan lah..kalau kita duk fkr apa yg org lain buat...kita jadi tk buat apa2

Tie said...

Kih kih .....macam2 hal !!

Napa lak depa cari awek ganu tu ??

kuIna Jentayutiara said...

KASAWARI ...>> ada ker awaek ganu kat blog nie.. confius...

JULIETCHUN ...>> betul tu.. kat tenet nie mcm2 ada...

CINTA CUKELET ...>> itu restoren depan Empangan Timah Tasoh di Jalan Padang Besar

YB ...>> projek sini byk keja jaking..ada VCJP & RCJP

13MAY ...>> yer ..mcm2 ada...

ONEZABA ...>> petik la gitar lak....

A.B.GELDOFG ...>> yer biarkn... tp hati geram...

kuIna Jentayutiara said...

TIE ...>> awek ganu student2 huby ramai la kat unv.. selalu pesan kopok leko.. siap dgn sos..

Neeza Shahril said...

pernah gak jadi kat neeza..
keyword yang diorang type takde pun dalam blog neeza..
tak tahu lah.. silap kot..


tapi kan... rojak mak bee tu..
hmmm...
hmmm...
..
..
..
..
bak la sikittttt!!!!
uuwwwaaaa!!!!


heheee..

™سريسوفي said...

salam kakak,

hehehe. cepat2 kongsikan cemana nak dapatkan peminat2 misteri kita tu eh.

=)

nekPP said...

uitttt..pehai plakk namaku terrrkeluar dlm n3 mu itewwwwww..ahaks..jom makang dulu! tengau kitoo ahaks..

DrSam said...

macam-macam perkara yang pelik tapi menarik bila kita lihat dari berbagai sudut. Tak sangka pun ye juga.

Adry said...

petik buah rambutan pun ada... hahahhaa


Adry @ http://www.adrysabry.com

[S]itie [B]Um [B]Um said...

fofular ar gak blog ni... sbb sume keyword tu diorng masuk dan click!! hehe..

Umie said...

kenkdg mmg takleh terima akal kan keywords yg diorang guna nie...nak gelak pun ade...kenkdg tu bukan sbb kite ade buat entry psl keywords tu pun kan...tp ade komen kat entry2 kite yg match ngan keywords tu kan...tu yg sampai ke blog kite gak...huhuhu

ShiDa said...

Morning..
Hehehee ye la pelik pelik..
Tertonggeng2 gelak bila jumpa yg pelik2 ni..

yOnnA said...

ish.petik buah rambutan pun sampai cr dalam internet ke?
HAHHHAHAHA
sengal2 la diorang ni

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. macam2 ada kan

kuIna Jentayutiara said...

NEEZA ...>> makbee tu tungu neeza blk yer..

SRISUFI ...>> en3 len pulak, lenguh tgn dah.

NEKPP ...>> buat iklan sikit..

DR.SAM ...>> betul kdng2 x disangka.

ADRY ...>> makan rambutan suka la..

STI BUM BUM ...>> erkkkkk...

UMIE ...>> betul, betul, betul..

SHIDA ...>> alam siber mcm2 ada...

YONNA ...>> patut petik kat pokok nie petik kat blog..

CUTEMIUT ...>> hehehe..