Saturday, April 25, 2009

Ini Barang Free

ke'jeles'an semlm x abih lagi tp itukn rezeki dia, bersengkang mata tengok bola tiap hari ;
aku pun nak tayang benda free, aku dpt dr program HP Original Reward.. nak tahu klik sini ; aku pernah tulis pasal benda nie dulu2.. cerita tak cukup lagi

yeahhhh aku dah dapat.....tengok...
dlm byk2 barang yg ini yg aku tebus.... apa kelas..
aku kan makcik brutal yg suka tools...
nanti Andrew Dam Dari Take Home HandyMan datang rmh, aku leh tolong dia... ngeh3x

nak sambung tido lah...

10 comments:

khaLifah feDi said...

emm tool box ea..!!!

LotsOfLove-Pearls said...

bangun..
bangun..

Makcik brutal tu yg tak tahan..
hahaha..
asal minat, amik jer sis..

ONE ZABA said...

jgn ngigau gerudi dinding udah la.

Norazman M.N. said...

I like it "makcik brutal yang suka tools"... banyak projek boleh buat tu...satu lagi gelak "ngeh3x" best la...

atty's said...

meh dtg umah..betui kan apa yg patut kat umah kty

~Cinta Cukulet~ said...

makcik brutal, pinjam gerudi sat, nak gelek gerudi nih...ehehehe

CIKGU PANJI said...

kalau geram ngan seseorang, gerudi je perut dia. berbaloi sungguh....hehehe

ain said...

ooo..suka tukang2 gak ke..???boleh join hubby akak ni.

kuIna LadyInRed said...

KHALIFAH FEDI ...>> itu tool box free

LOTSOFLOVE-PEARL ...>> dh bangun dah nie. nk goyang gerudi

ONEZABA ...>> issshhh mamai aje

NORAZMAN M.N ...>> nak join mai la

ATTY's ...>> rmh ko banjir lagi tak, nak g gerudi tangki tu...

CINTA CUKELET ...>> nah akak bg twister.. g pusing2..

CIKGU PANJI ...>> huhuhu.. itu betul2 punya brutal.

AIN ..>> suka merosak gak..

LiLohOnEy said...

tools pn minat??

hihi~

kool la kak ;)



*thumbs up*