Saturday, April 25, 2009

Anda Pemenang !

yeha.......... Tahniah
sudah ada pemenang .....
follower ke 100 dimenangi oleh LotsOfLove-Pearls
follower ke 50 dimenangioleh adindaku Ien



apapun terima kasih utk semua
yang menemani & menerangi hidup ku
tanpa anda siapalah aku
cayang semua ... muahhhhh..

hehehe... aku kan selalu buat kezutan kan...

21 comments:

Fazemy said...

Entah tak aci betul. Dah la klw jd follower tak leh jd byk kali..kalau tak dh tentu saya org yg ke seratus kalinya. haha. Btw tahniah akak sbb mempunyai followers yg ramai itu. Blog akak best:-)

khaLifah feDi said...

emm tahniah yg menang..lalala...psst dpt hadiah ape ekk?

Adry said...

aik... ada contest ker?? tak tau plak.. huhu


Adry @ http://www.adrysabry.com

ain said...

alamak...akak pun jd follower Kuina gak cuma x sign in. kalau tak mesti dapat gak hadiah..hihi

p/s..luv ur blog

nekPP said...

kalau yg ke 101 dtp tempias takkk..wakhakss..

kuIna LadyInRed said...

FAZEMY ...>> dun worry byk lg adih menanti.. terima kash yer.

KHALIFAH FEDI ...>> yg pasti bukan mangga atau mempelam harum manis.

ADRY ...>> tak umumkn sbb tak mau umpan

AIN ...>> tak pa sbb blog nie tak dak security guard sbb dh ada CCTV.

LotsOfLove-Pearls said...

Wahahaha..
Gadis LotsOfLove-Pearls tu Bertuah amat..
huhu..

Aku nampak followers sis 99 so aku pun follow tp xtau plak ader per2..
huhu..
so aku yg ke 100..

Sila ucapkan Tahniah kat aku k..
Hehe..
Nway, thanks b ma follower.
appreciate it.

Yunus Badawi said...

wah ramainya pengikut kuIna. 2 bas tak muat ni. Kalau buat rombongan ke taman ular Sg Batu Pahat, ular2 kat sana pun terkezut hehehe

ONE ZABA said...

apasal tak kobakan awal-awal... kalau tak , pasti aku tak ikut awal2

afy sufy. said...

kak
buatla yg ke 101
lg cntek num tu
heheheee

kuIna LadyInRed said...

LOTSOFLOVE-PEARL ...>> saja tak war2kan.. buat kezutan

YB ...>> nak wat rombongan p makan Pelam Harum Manis

ONE ZABA ...>> mana leh gostan.. gear gostan rosak..

ATY SUFY ...>> nanti ada yg lain lak..

Corey said...

alaa.. silap follow awal klu tak daph dapat hehe.
apa hadiahnya?

julietchun said...

takde nama aku ke? huhuhu.

lupekanje said...

err....ni pertandingan aper ni??? tak der iklan pun..
kuina...tk aci ni...naper acik tatau pun...
hehehe

Neeza Shahril said...

tak ci! tak ci! kalau tahu cam ni.. lambat lagi neeza jadi follower..
mungkin yang ke 200 ke...
hahahaha!!! memain je lah kuina..
ni kira lucky draw lah kan.. surprise surprise!!
I love surpises.. good one je la.. :)

iEn said...

wah2.. ien nak playstation kekeke!

LiLohOnEy said...

ahaha^^

lucu la akak ni..^^

menteil said...

ala... dah melepas...
(padahal tak penah follow orang pon aku nie.. huhu.. takde akaun la...)

xiiinam said...

.....glup.....telan air liur jap...




...kira maca fan club juga lah ni ya....he...he...


..syabas betti...

wan muhamad zaidi said...

tiada nasib nampaknya..

ShiDa said...

Tak menang pun xpe la.. muka tertepek dlm follower tu pun jadi laa.....;P