Tuesday, March 31, 2009

Lawak King Separa Antarabangsa

Pagi semlm ada org dtng servis air-cond, menjelang tghari semua dah blah.. makna dah siap la tu. Petangnya seseorg datang kepada ku...

“Ina, my air- cond ROSAK la, what the guy doing this morning”

“aaa… it just periodic service and maintenance”


Aku bangun & terus ke bilik dia, aku on suis & capai remote control.....


"O.K"

Dia terpinga2 & tersipu2...



Dia cuma ON suis tp tak ON remote control la.... & he is our MECHANICAL ENGINEER!

19 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

hihihi..saya pun tak reti gak menda alah aircond ni..maklumlah org kg hehehee

ijechan said...

HAHA! memang patut dia tersipu2. hiks.

Yunus Badawi said...

patutlah asyik mintak EOT. Mcm ni punya engineer pun ada.
Lepas ni kena impose LAD terus hehehe

Jard The Great said...

ahahah.. lawak ar.. adehh..

tak patut dgn profesion die.. ish.. ish.. malu seh... die buat keje ke tak tu??

dakgilachoc a.k.a nani said...

mamai kot sbb time lunch dia tido tu...ekekekekekkeke....

syah shah said...

heheheh... kat opis saya, ade sorang tu selalu naikkan suhu ekon, lepas tu dia kate, patutlaa panas, diorang letak sampai 16... Pastu bile bertambah panas dia kate ekon tu rosak... Saya buleh tolong gelak guling-guling je... hahahahah :P :P

iza~de~bintang said...

mesti dia duk berangan2 pasai benda lain...

iNsaN BiaSa said...

haha..oopsss..xbaik gelak..tp nk gelak gak..gelak keji..ngehngehngeh

LiLohOnEy said...

wahahaha^^

mech eng pown bley jd camtu silap??

lawak3 ;p

Dee said...

wakaka..mmg kdg2 yg pangkat tinggi2 tu..guna fax mesin pun x tau..hehehe..

a.b geldofg said...

pompuan bab2 buka lain tk tahu sgt

ain said...

hahaha...!!!!

kuIna Jentayutiara said...

CINTA CUKELAT ...>> kat kg econ free & fresh

IJECHAN ...>> entah apa la yg difikirkn dia

YB ...>> LAD RM17,000.00 sehari tau...

JARD T.G ...>> dia tersipu malu la tu.....

DAKGILACHOC@NANI ...>> gelak dlm hati aje

SYAH SHAH ...>> mcm tu pun ada ... hehehe

IZA ...>> teringat bini kot

INSAN BIASA ...>> gelak dlm hati aja.

LILOHONEY ...>> kadng2 kita terlupa The Simple Things

DEE ...>> pencipta fax mesin tak semestinya tahu menggunakannya...

A.B.GELDOFG ...>> jantan la dear...

ONE ZABA said...

mujur tempat aku ni tak payah nak berekon-ekon. ekon semulajadi.

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..heh..

Irtiyah said...

jangan la jadi kat saya. Maluuuu deh

Shifu67 said...

dia tak belajau bap ni kot

Ezad said...

ahahaha...
kat office kami, ada designer tak reti lukis..

ahahahaha....

kuIna Jentayutiara said...

ONEZABA ...>> x leh buat bisnes ekon la mcm nie no...

CUTEMIUT ...>> hehehe

IRTIYAH ...>> mana tau suatu hari nanti tersasau

SHIFU67 ...>> mgkin terlebh blaja

EZAD ...>> pandai tuding jari aja kot!