Tuesday, March 31, 2009

15 untuk 1 Bukit

sumber : Berita Harian

Fuyoooooooooooooooo Bkt Selambau dah pecah rekod, Cipta Rekod Baru : 15A1

Datuk S Ganesan, (BN) & S Manikumar (PKR)

serta 13 calon bebas iaitu :
R Loganathan logo (kelapa sawit) ; Tan Hock Huat (kunci) ; Radzi Md Lazim (kerusi) ; Mohd Fadzil Abdul Wahab (kepala harimau) ; Abdul Rahim Abu (jam loceng) ; L Sarala (basikal) ; A Jayagopal (payung) ; S Moganakumar (buku) ; Khamis Awang (ayam jantan) ; Husaini Yaacob (bas) ; M Vanesan (ikan) ; Anuar Abd Hamid (telefon) ; T Chandrarajan (kapal terbang).

errrkkkkk terfikirkan...... SIAPALAH DISEBALIK SEMUA INI!

15 comments:

a.b geldofg said...

rosak melayu kerana melayu..rusak negara kerana melayu rasuah

Shifu67 said...

tak payah fikir yg bukan2... pangkah je apa yg ko nak... hehehe

Neeza Shahril said...

laaa.. kunci, keretapi, kapal terbang semua ada..
boleh la kita naik kapal terbang free..
dah ada kunci kapal terbang hahaha!!!

Jard The Great said...

aku nak bertanding jugak la.. bole?? hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

jomlah kita tanding ramai2...semua jadik calon..tayahla pengundi...ehehehehehe....

Abang Long said...

Kalau ada yang pakai lambang duit RM1,000 memang aku pangkah. Tapi bagi duit dulu. Bagi duit ambil ... pangkah syyyyyyyyy

en_me said...

biarkan biarkan.. siluncai terjun dengan labu2nyerrr..

Tie said...

Hmmm....ada ke antara 15 orang ni benar2 boleh memimpin dan berkhidmat ??

iza~de~bintang said...

dulu2 kalau sebut Bkt Selambau, org Kedah pun tak berapa nak tau tempat tu...tup2 la ni glemer se-malaya.

Btw Iza pengundi berdaftar kat situ hahaaa, tapi tak balik kot sbb ada keja. Hurm balik menyibuk pun syiok jugak hihihi

ain said...

hihihi...x follow langsung!!

SRISUFI said...

Akak,

pangkah jangan tak pangkah. Yang lain tak ada 'nur' tu abaikan sahaja. hehehe

atty's said...

apa2 tah..mcm nak pilih..ketua kelas je

BelalangDewa said...

ada satu lagi. yang pakai simbol belalang tu belalangdewa...hihiii kuina nak pakai simbol apa..?

Dee said...

aku nk jd calon gak kulna...ada x org nk sponsor..hehehe..

kuIna Jentayutiara said...

A.B. GELDOFG ...>> aduihhh sedih...

SHIFU67 ...>> sy kwsan Bakar Arang terlajak sikit aje tp bleh lg jd pengundi hantu

NEEZA ...>> mcm2 logo ada, pengundi mesti fenin

JARD T.G ...>> boleh, boleh, boleh...

DAKGILACHO @ NANI ...>> semua jd calon x dak pengundi, ada penamaan aje la..

ABANG LONG ...>> bagus tu, Sy la calon tu..

EN_ME ...>> anak kecil main api, terbakar hatinya yg sepi, air mata darah bercmpur keringat, bumi dipijak milik...

TIE ...>> politik skrng trlupa 2 prkara tu!

IZA ...>> blk la ada pesta nie, undi anda penentu tau!

AIN ...>> Hahaha..

SRISUFI ...>> NOR, NOOR ada tp Nur xdak

ATTY ...>> sy teringin sngt nak jd calon tp xdak org nak sponsor

BELALANG DEWA ...>> Sy pakai logo DUIT mcm abg long ckp tu..

DEE ...>> ko luar kwsan la...