Wednesday, March 11, 2009

Kata itu Kota

aku telah berjanji dengan rdhanz
so sekarang aku tunaikan janji ku
Let go...
sebelum tu Twist dulu...

1. What were you doing five years ago?
Kerja yg sama tp di ibu pejabat, penat tp enjoy tiap2 hari keluar opis jmpa client & pihak berkuasa, site inspection, site valuation, ronda & lepak (Jgn kasi tau boss yer).

2. What were 5 things you have to do on your list today?
i. Telan 2 x 600mg EPO
ii. Telan 1 biji 10mg centrize
iii. Mandikan pokok bunga (tengok semakin segar ia selepas dimandikn)
iv. Hantar email kat org kat Negara Pasir Berdengung
v. Download journal kat Scribl (Nanti dok saja2 leh baca)

3. What are 5 snacks that you enjoy?
i. Biskut Marie
ii. Biskut Mayat Cap Pinpong
iii. Kerepek ubi pedas
iv. Rempeyek
v. Waffer Bar

4. What are 5 jobs you've had?
i. Production Control kilang elektronik
ii. Pegawas Project Brutal sebuah sykt jurutera perunding : smpai sekarang
iii. Part time blogger
iv. Tukang masak utk diri sendiri
v. Pemandu peribadi utk diri sendiri

5. Tag 5 person and who are they?
i. Combi
ii. Iza Di Bintang
iii. IdaLara
iv. MasNurin
v. Ujie

9 comments:

Tie said...

Alamak !

Tetiba terliur pulak bila baca tang kerepek ubi pedas dan rempeyek tu.... :)

Ma_sUyinFiqah said...

Baik bos....nanti saya buat.

iza~de~bintang said...

amboih baru nak nari twist rupa2nya dah ditwistkan dengan home work hehe. Nanti free sikit Iza buat no.

Rashid said...

Salam..
Yup kata mesti dikotakan.. janji mesti ditunaikan. baru jadi kawan yang baik..

ain said...

biskut mayat cap ping pong..???x pernah dengar la..

syah shah said...

biskut mayat tu sangat sedap... nak-nak plak pekena cicah teh o suam... Fuuhhh... Laju je makan berkeping-keping tak sedo... Kikikikik :P :P

UnGu VioLeT said...

rajin akak bt tag yer,,

CuTeMiUt78 said...

oh..mengotakan janji ya.. heh..heh.. tgh gigih buat tag yo

Idalara said...

Alamak kuina...ni yg ida lomah ni...tk sempat nk buat ler...anyway..thanks..