Wednesday, March 4, 2009

Free To Read!

sebenarnya aku mengidam kelaparan
Tomyam Gong Steamboat Seafood Kari Ikan Gulai Itik Nasi Ayam Pulut Ayam Kerabu Pelam Kerabu Kaki Ayam Masak Lemak Cili Api Sayur Lemak Kacang Salad Buah Pizza Hot RFC
Bihun Sup Bihun Soto Charkoteaw 1 tan mee mee udang mee kari Cendol Pulut Ais Kacang Puding Kastrd Puding Karemel Abuk2 Seri Muka kuih talam Pengat Labu pengat Pisang Cucur Kodok Cucur Bawang Cucur Badak Badak Berendam........... ....... ..............

Apa menu anda hari nie?
errrkkk ada sapa nk belanja tak
poket ku kekosongan...




psssttt ....>> aku msh belum membeli dompet utk mengantikn dompet yg dikebas tu sbb aku mash belum punyai apa2 kad... termsuk mykad, kertas sekeping tu ada la. Ada sapa2 nk menghadiahkn pd ku.

15 comments:

Jard The Great said...

alalala... siannya.. huhuhu..

nak dompet?? ade la.. tp second hand pny.. nak tak?? hehe

-SRISUFI- said...

aduhai kakak,

kesiannya.kena ragut?akak tak apa2 kan?

wallet sri pun lum tukar.Ada tanda2 nak terkoyak dah.nampaknya kena cari baru ni kak.(wallet hadiah sayang nak pakai..heheh)

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya.. kita tak berapa gemar pakai wallet2 ni... yg ada tu pun satu je la..

SK TANAH RATA said...

takut jadi bahan gosip lak kalau bagi hadiah dompet. aku cadangkan kuina pakai sampul surat je dulu. org nak copet pun pikir banyak kali.

MasNurin said...

Huwaaa....kesiannya. Jumaat ni datang opis saya banjer. Ari ni hingga esok tak free ada bengkel.

Dee said...

siannyer..time duit xde teringin lak nk mkn mcm2 eh..

kuIna Jentayutiara said...

Jard the Great ...>> yg baru la br leh jd sentimentl value..

Srisufi ...>> aya.. akak lg tak rosak selagi tu pakai

cutemiut ...>> kita serupa

sk tanahrata @ one Z ...>> gud idea, org dulu pakai selit kat dlm ..... tu aje

masNurin ...>> tiap2 hr jumaat leh?
hehehe...

Dee ...>> nafsu + tension

Sifu Mirza said...

kuina...

tang cucur badak berendam tu, teringat pulak kat jalil hamid punya lagu 'makan'..

:-)

Neeza Shahril said...

sedapnya kalau dapat makan semua tu.. yummmyyy...

siannya kuina.. takpe.. ada rezeki tu nanti.. Insyaallah..

Rashid said...

salam..
Jom saya belanja makan..

Chekgu BaniHassim said...

gile la kak..
ini nafsu naga nih...
semua nak ditala...

pecah perut kak!

kuIna Jentayutiara said...

sifu mirza ...>> part of my hoby nie

Neeza ...>> terliur yer.. sian org diperantauan rindu masakn tempatn

Rashid ...>> kecik tapak tangan stadium kangar sy tadahkn...

Chekgu B.H ...>> hehehe ini kategori melantak + makan kedarah!

echah_syed said...

nak mai sign white & black surat perjanjian belanja nasik lomak & pasemboQ nih.. :p

cianyer dia..jom aku belanja jamu mata pasemboQ dgn cendoi kat persis pearl..hiks :p

ape punyer malang hang dpt kawan mcm aku..!hampehh :(

Mak Su said...

huiiyooo, banyaknya, errrr, maksu pun nak join ler.

kuIna Jentayutiara said...

combi ...>> sek bek senapang tak dak peluru, klu tak kena tembak dah nie... offer dh tamat la combi. nasi lemak tu valid lg sbb kontrak sambung lagi di sini.

mak su ...>> mari2 kita brpesta makan