Tuesday, March 17, 2009

Di mana aku?

Bz, Bz, Bz.....
(ada 839 task ..... SS, FS,SF, FF)


18 comments:

ain said...

byknya task...tp ss,fs,sf,ff tu aper ye..???hihi

iza~de~bintang said...

mak aih banyaknya kak ... hurm bleh tengok ja lah, tak paham seduit pun..
ss=syok sendiri, fs=friendster yg tu tau gak lah heheheee

ONE ZABA said...

aku tak terlibat kut

Irtiyah said...

walaupun saya tak pasti apa itu ss, fs, sf, ff.... saya dapat bayangkan kesibukan akak.

Dan yg saya dapat bayangkan perasaan saya sendiri. Sebab kerja suami saya lebih kurang akak la. Kalau dia start busy... hmmp... sedih den

apa pun semoga tabah dan enjoy. itu yg penting :)

Irtiyah said...

hmmp mungkin tak le sama betul tapi maksud saya kesibukkannya la.

Neeza Shahril said...

ni mesti engineering terms ni
sebab neeza tak paham poonnn.. hehee..

Chekgu BaniHassim said...

lgsg tak paham..
huhu...
yg pastu byk tugas la kut...
byk keje...

mcm gantt chart je...

Kasawari said...

perghh ni tahap gaban punya buzy ni..

wh0se said...

sesibuk2 manusia...tapi kat tuhan jngan dilupa...=)

kuIna Jentayutiara said...

ain ...> ini term dlm aktiviti construction; SS - Start Start ; FS - Finish Start ;SF - Start Finish ; FF - Finish Start.

Ada keja boleh dimulakn serentk (SS), ada keja kena mula slpas keja pertama siap (FS), ada keja boleh mula semasa keja pertama separuh jln (SF) ......

iza ...>> bijak, bijak..

one zaba ...>> org tgh coti, mou rilek aja yer...

neeza ...>> construction term... hehehe

chekgu B.H ...betul gant chart

kasawari ...>> msh boleh senyum nie...

azam said...

ehemmm nih bila nak siap nih korek jalan sana sini parking susah al maklumlah kangar kota mertoplitan hahaahaha

kuIna Jentayutiara said...
This comment has been removed by the author.
Pujangga Asmara said...

Wah Kak KuIna..

Busy Benar Dia Yer.. Tape2, Keje Leklok Kak.. Biar Lambat Asal Selamat(Iklan Jalan Raya).. Hahahah..

Lina said...

pening kpala kan kuina nak wat Gantt Chart ni, kena draft through whole process yg mana nak kena SF, FS, FF, SS...utk setiap activity, hehehehehe....kena plan betul2....rindunya keje lama dulu....uwaaa....

kuIna Jentayutiara said...

azam ...>> tak lama MPK jd MBK.

P.A ...>> syukur mash ada keja utk bekerja

Lina ...>> penat tp seronok.

manje said...

salam

task yg byk gile... huhu
pening gak tengok 'tracking chart' nih... kalo ikut rini 18 mac dah masuk suku task utk thun ni ar...

CuTeMiUt78 said...

oh..memang tak faham apa tu.. tapi cam tau ler bz yg amat

Adry said...

waaaaaa betul betul busy ni...

Adry @ http://www.adrysabry.com