Saturday, March 28, 2009

Akukah itu....

March sudah sampai penghujung (oppsss jgn lupa 2tup lampu yer)
bermakna sudah 3 tahun aku berblogging
en3 pertama AKU RINDU bertarikh 28 March 2007
hanya mendpt komen pd 16 Julai 2007 hahahaha...
apapun epy birthday BICARA SANTAI

sebenarnya aku register blog nie awal lg tp tak tahu nak publish apa2, aku cuma dok follow akak aku aje tp masa tu dia pun pakai blogspot gak, Kasawari pun ckp dia mula2 tak tahu nak tulis apa2, rasanya semua blogger mcm tu kot tp masa tu Tun Det, KJ, Rustam, Khir Toyo & semua org politik tak dak blog lagi sbb takut jd monyet . Ngeh3x... Mcm2 aku temui di alam maya ini ada yg membina ada yg meruntuhkn.. tp aku tetap utuh.. bravo jentayutiara

En_Me yg Insaf dah buat en3 ke 1000 dlm masa 2 thn.. cayalah...

terima kasih semua
tanpa anda siapalah aku!
(yg pasti aku x pernh menhentam, mengutuk, mengata, menjuih, mencebik sesiapa melalui blog kerana kita dinilai dr apa yg kita tulis. Kejujuran adalah Nikmah)

25 comments:

::dazzLaila:: said...

epi besday

selamat mengarang...

atty's said...

sama ar..lama dah tapi.tak tau nak tulis apa..
aktif balik thn lepas..

selamat berblogging..7 happy weekend..jgn lupas tutup lampu..ye tonight..

aWekCLunK said...

teruskan berblogging.
jgn lupa tutup lampu.
pastu sambung blogging balik.
hee~~

~Cinta Cukulet~ said...

hesspy besday kat blog akak nih. teruskan berblogging dengan gembira hehehe

AziS said...

selamat ulangtahun sayang (hahaha...lagu imran ajmain)


***tahniah kak...teruskan menulis ya :)
***selalu masuk sini tapi tak tau nak komen apa2...hiks

13may said...

selamat ulangtahun :)

kenari said...

Happy anniversary! Congratulations! Keep on writing whateva comes across your mind, share with us ;)

Insaflah said...

Yang penting kita sampaikan yang terbaik. Ada tanggungjawab masing - masing.

Sheikh said...

kalau tiga taun duli aku masih goblog dengan blog... dan bermula dengan wordpress... sebelum guna pentas blogger !

Apa pun Selamat BerBlog !

farah amoi said...

happy birthday to bicara santai
dah 3 years yea..
dah ler berlri & berenang dah ni kalau umo kids

memang ler memula kita x tau nak tulis ape
dah lelama
sapai 3~4kali update shari
:)

guru_cikgu said...

Teruskan usaha anda. Semoga sentiasa mendapat ilham utk mengarang.

Idalara said...

salam...selamat berblog dan hasilkan entry yg best2...akak baru setahun jagung kat blog..bnyk yg kurang dan perlu dipelajari..mudah2 sukses ye..

Tie said...

Selamat ulang tahun yang ke 3...

Wah....tahniah..tahniah!!

mama ranggie said...

tahniah kak..semoga akakn sampai ke akhirnya ya!wendu sama akak...

Chekgu BaniHassim said...

like elder sister, like younger sister...
akak dgn kakjie adalah dua entiti yang berbeza...
hehe...
semoga berpanjangan dan jgn jelak yea...

iEn said...

eppy eniveseri hehehe!

CuTeMiUt78 said...

uish..lama dah ya.. anyway..selamat berblogging

Neeza Shahril said...

eppi birthday bicara santai..
semoga maju bertapak-tapak lagi :D

ONE ZABA said...

selagi ada line..selagi itule berblog

Aleeya said...

nk wish epi besday gak, jom kita terus berblog he he

echah_syed said...

aku paling benci dorang buat n3 pasal politik..erkkk loya tekak aku :(

Honey Bee said...

happy birthday yea...happy berblogging...

Yunus Badawi said...

Selamat ulangtahun. Semoga lebih banyak n3-n3 yg memberi peringatan tetapi santai spt yg sudah2.

kuIna Jentayutiara said...

terima kasih semua...

tanpa anda siapalah aku!

en_me said...

salamm akak ku ina ittew.. me tak tahu akak ada buat entri n sebut2 nama me fulakks.. anyway, tahniah ghitewww.. ehehe