Friday, March 27, 2009

Datuk Kawin Lagi..

ehhhh ini bukan kisah politik
tp cerita org politik....

aku pelik b. ajaib dgn perkra nie
Datuk (yg dpt gelaran & pingat la bukan yg dpt cucu) klu kawin lagi
isteri pertama yg pakai gelaran Datin kan...
tp aku heran dgn Datuk nie.. kat Alor Setar
isteri ke 2 yg pakai Datin...

errrr uols nak tau sapa...
hehehe nanti la.....




13 comments:

manje said...

cite datuk dan datin sekarang... gelaran blh dipakai sesuka hati dan sesedap rasa...

Mak Su said...

habaq cepat-cepat

Shifu67 said...

isteri pertama dipanggil datin.. isteri kedua dipanggil datin-datin lee... hehehe

Yunus Badawi said...

Yeah first!
Datuk ni ada dua pingat kot? Itulah sbbnya dua2 bini dia pakai Datin.
Bila ko nak siarkan nama dia?

yOnnA said...

err ini teka teki ke ape kak??

ain said...

heran gak ni...

syareena said...

bini 1, dah meninggal x? uih....

MindHeartBodySoul said...

Histery yang pertama tak nak pakai kot... ker histeri pertama dah jadi bekas histery?

Kolo macam Datuk Affendy Nawawi, dah divorce dengan ex-wife dia itu Farida org masih panggil datin Farida ker?...

Sebab sekarang yg Datinnyer...Datin Tiara...

~Cinta Cukulet~ said...

boleh ke camtu?bukan isteri first je ke yg boleh pakai datin..huhu teringt pulak kat datin sofiera spa q hehehe

umar_skyscooter said...

hai tuan rumah yang kiut-miut,ape khabar?hrp shat,ade mase jenguk ler blog sye ni (http://blufairyklasick.blogspot.com)

kuIna Jentayutiara said...

MANJE ...>. sy pun nak pakai gak lah mcm tu...

MAK SU ...>> nanti la.. kita bergossip dulu!

SHIFU67 ...>> issshhhh....

YB ...>> nak bergossip gak ker? hehehe

YONNA ...>> gossip liar aja.

AIN ...>> zaman skrang mcm ada.

SYAREENA ...>> bini dia cuma digantung tak bertali aja.

MINDHEARTHBODYSOUL ...>> sekurang2 title tu kekal smpai skrng

CINTA CUKELET ...>> datin sofiera tu dh dok dlm penjara dah.. tp msh kekal datin no...

UMAR_SKYCOOTER ...>> o.k, o.k.. tq

CuTeMiUt78 said...

uish..sapakah itu

echah_syed said...

jom kita pun pakai datin..sape nak heran ekk :p