Monday, February 23, 2009

Hari Bertemu Blogger

elllooooooooooooo aku dah bangun la.. dah berada di alam Monday Blues. erkkkk semlm Kangar ujan la, suhu telah menjunam ke paras bawah 25c & menambah kesyiokkan aku buat taik mata, hehehe.

Sabtu .... ada masalah coding dgn Bicara Santai, niatnya nak buat code utk KEMBANG & KEMPIS en3 tak menjadi sehingga terpaksa guna talian hayat. Siapa lg klu bukan kakak aku tu....

Opsss back tu the tajuk...

Sebenarnya aku ada dating dgn pemilik blog Halaman Inspirasi nak terjah seorang blogger. Gedik sana gedik sini, intai sana intai sini, skodeng sana skodeng sini, almaklum la kenal tanpa rupa kena mencari2 la, nanti silap terjah org ha.... akhirnya bertemulah kami dengan pemilik blog lupakanje. Blogger nie datang Perlis atas urusan jabatan so tak dapatlah kita nak berborak lama2... Maap Acik tak ada buah tangan, InsyaAllah jumpa lagi. Sekurang2nya HARI BERTEMU PELANGGAN KEMENTERIAN tu dah jd HARI BERTEMU BLOGGER.

sorry tak ada pic sbb ...... sebelum tu makan nasi ayam & cendul yg tak sedap so HP cap ayam merajuk!

21 comments:

ujie said...

wa...sambil myelam minum air ek he3...

CuTeMiUt78 said...

oh..jumpa masnurin ya.. heh..heh.heh.. bestkan bila berjumpa blogger ni

ONE ZABA said...

org bangla boleh jumpa mat indon kat perelih nun , inikan pula sesama warganegara. meh makan angin atas gunung ni pulak.

en_me said...

sonoknyerrr jumperr bloggerrr.. kannns

MasNurin said...

hehehe tak best kan nasik ayam tu. Nyesal makan. Makan pun sebab lapaq. Cendul pun tak sedap.Harus ku ban kedai itu. Hehehe teringat gaya acik yang manja jer sambil melayan pelawat dengan senyuman manisnya. Yes, akhirnya ujan turun dengan lebat. Si acik ni berjaya bawak ujan ke perlis.
nak jawab le komen rina tu - kita dah jumpa kuina. Ari tu kitorang p terjah acik lupekanje.

Zawir Al-Hamidi said...

Sebenarnya, lupakanje ni siapa hah?

Mak Su said...

oh.... ni kiranya vice versa ler ni :)

kakpiah said...

weeee... bestnyer dpt jumpa acik.. kakpiah yg dkt dgn dia nih pon tak jumpa2 lagik.. :D

Honey Bee said...

meh datng tempat saya pulak...jauh di selatan...

13may said...

hehhe hehhe hehhe

iza~de~bintang said...

Alamak,sayang coti sat sangat..kalau dak ka, boleh pau kuIna...suwoh belanja nasi ayam cs tuh heheheee

Uncle Lee said...

Hello Kuina, just relax and stay easy.
Keep a song in your heart and have a nice day, Lee.

-SRISUFI- said...

akak..
meh turun kl jmpa kami2 pulak..

hehehe

Tijah said...

nebes tak jumpa acik? hehehe

Neeza Shahril said...

seronoknya dapat kenal orang yang kita selalu baca coretan dia kan..
lebih mesra gitu.. :)

Dee said...

bestkan dpt jumpa blogger2..sonok sgt...

kuIna Jentayutiara said...

ujie... >> eerrr minum air sambil menyelam

cutemiut ...>> mas kan duk Perlis gak

onezaba ...>> nanti sy sampi sy g ketuk pin2 rmh

en-me ...>> yup!

mas ...>> mereka datang dgn hujan+ribut.

zawin ...>> salah seorg blogger

maksu ...>> ha... nanti nk jumpa maksu lak!

kakpiah ...>> tak jodoh lg la tu..

honeybee ...>> nanti sampai la, tak lama lg

13may ...>> bila nak jmpa akak, blanja nasi kandaq.

iza ...>> sek bek dah blk sana klu tak kempes poket akak. hehehe

uncle lee ..>> tq uncle.

srisufi ...>> nanti turun Serendah leh la..

Tijah ...>> errrkkk... Mas kan ada tp sama2 neves

Neeza ...>> betul, tak kenal maka tak cinta.

Dee ...>> bila kita pulak?

lupekanje said...

salam kuina..
uiihh...acik baru dpt meluangkan masa kat sini...
acik kan...kener pitnah tau ngan mas.. acik jarang la salah owang..sbb acik ada instintc..tk cayer tanya la ungkunor..ahakss.

oooo...ngkorang sensiang dah kenyangkan perut...baru pi jumpa acik yee...patot tgk pewot mas keras je...haha..

klu blhkan...ndak ajer acik ninggalkan booth itu ari...suh kuina bawak gi jnjalan kat koler perlih..alang2 da jadi dreber kehormat mas...apela salahnya mendrebarkan acik skali...

tpi aritu kannnnn....
acik nyosal jual mahal sobab ado owang nak bagi pelamm..uwaaaaaaa..
balik umah ku terkenang2....
Thx kuina...sudi dtg jumpa acik yg ke bzian tuh kan..Aiyem so hepi.
memang Tuhan tu da takdirkan, acik klu jumpa blogger...ciput je..tk leh lelama....tpi ader blogger yg da dpt berlama dgn acik..hehe..
dia da jadi kawan sepelarian.

kuIna Jentayutiara said...

sy tak tahu pula Mas tgh colling acik masa sy dok depan tu...

InsyaAllah jumpa lg yer...

issshhh ada org jealous!

jinggo said...

eermmm....
aku ngan grop selalu jugak buat show kat taman budaya negeri perlis tu....
nanti kalau berkesempatan... insyallah kalau ada rezeki taun ni kami buat lagi show kat sana....
jemput la mai beramai-rami.....
hihi....
doa-doa la kami buat show kat sana....

kuIna Jentayutiara said...

jinggo ...>> akan ku tunggu saat & ketika itewwww

kasi tau yer..