Saturday, February 21, 2009

Berlari Ke Langit

Ketika anda membaca en3 ini
aku sudah berada di dunia yang asing
tidak lagi berpijak di bumi nyata
pergi jauh membawa diri
membawa kelukaan hati


sedang berlari ke langit
aya...
hari nie coti lor..
buat taik mata la....
zzzzzzzzzz

14 comments:

Tirana said...

Hehehe..ingatkan betul-betul merajuk...rupanya tidur..selamat tidur..semoga diulit mimpi indah.

TokNabe said...

Dunia tu memang best... tak ada yang kacau kecuali mimpi2 yg ngeri... :D

Kasawari said...

sampai terlentang tidur mcm tu.. tu bukan berlari ke langit.. tu mendongak ke langit tu ku ina.. he he

kakpiah said...

lari2 nih penat taw..
larik ke langit lak tu.. tinggi..
baik tido je la.. hehehe...

lupa lak..
salam ziarah kembali..
saya link kn blog awak yer...

Abang Long said...

Sampai tak ingat dunia. Tidur terlentang. Ish ish ish

Norazman M.N. said...

Salam, blog yang menarik, saya juga suka santai macam tuan...jemput santai di blog saya plak....

echah_syed said...

'membawa kelukaan hati..'?? nak ubat tak?? :D

ngape hotel tu nama dia unik sgt..hotel putra brasmana.salah sebut jadi basmathi ekeke :p

-SRISUFI- said...

hohoho


selamat tido sis
selamat bersantai dihujung minggu


=)

Chekgu BaniHassim said...

berada di dunia lain tu, lain mcm je bunyik...
mcm kene culik pi alam bunian je...tu mmg alam lain...haha

iza~de~bintang said...

laaa tidoQ rupanya..ingatkan kuciwa, pastu nak larikan diri huhuuhu...tetipu tipah

Neeza Shahril said...

syoknya tidoooo.. nak tido gak la.. ;)

Purpleheart said...

Ingat betul-betul nak lari ke langit, rupenya coti..

selamat bercoti la ye..

Adry said...

hahaha... macam kena culik dek alien jer... hahaha

sultan said...

jom kite lawan tido sape paling lame. haha...