Tuesday, November 4, 2008

Nak adiah tak?

Sapa2 nak adiah yg didatngkn khas dr Dubai tetapi tidak semestinya 'make in Dubai' sila lah berkunjung ke Life Journey ~ The Never Ending Story. Byk adiah ditawarkn & adiah pula tidak tidak ditaja oleh mana2 syarikat pengiklan!

eeemmmm aku pn dh tersenarai sebagai pemenang yg pasti bukan kategori lompat katak bawah tempurung ataupun kita kuntum bunga ! So marilah serbu rumah yatie mana tau dia terbaik hati kasi tiket free ke Dubai..... yuhuuuuuuu opppssssss ada kain ela dr Dubai, chantek ooooooooooo...

3 comments:

izan said...

kuina,....

tak dapat pegi dubai... dapat hadiah dri dubai pun kira okelah tu... boleh tunjuk ngan kawan2....

TedungS said...

adiah kereta tkde ke?

kuIna Jentayutiara said...

izan ...>> yg penting keikhlasan kan

tedungs ...> keta 007 RM5.50 hanya di Shell