Monday, November 3, 2008

Kereta Baru Ku

issshhh nie gara2 aku terpedaya dgn salesman tu la... hensem gak, pandai lak memujuk aku, last2 cair gak hati aku. Dia datng kat aku sambil mengilap cermin depan G2 aku, tersengih malu pas2 menegur ku & bermulalah episod pujuk rayu. Akhirnya aku terbeli keta yang ditawarkan itu..@love

eemmm keta yang aku beli tu ok gak, jimat minyak, ada hadiah percuma iaitu garaj keta.

Tak yah la tempek gambar sbb dah terpampang di media, sangat fofulur sekarang tp

nak tau gak (KLIK SINI)

hehehe..........
marilah meronda dgn ku

@ayuk

13 comments:

Mieza said...

cantik keta2 tu n cute gak...regapun murah kan...:D

Mummy Cool said...

tipah tertipu... hehehehe

Purpleheart said...

Isy, isy, isy.. sabo ajela..

teringat lagu masa sekolah dulu..

pon pon pon pon pon pon pon pon,
kereta kecilku berbunyi,
marilah adik mari naik,
boleh ku bawa jumpa purpleheart..

Jard The Great said...

LoL.. kreta james bond rupenyer..

km said...

ada 5 semua, yg austin martin kaler hitam akan kuar sempena pembukaan crita james bond kt msia 6 aribulan xsilap saya termasuk beg dia skali hehehe....

KM said...

KM dpt full set sbb kenai ngan tokei pam petrol tu hehehe...tgh tunggu yg itam ngan briefcase sekali

Along Arman said...

huhuhu...
tipah tertipu rupanya...
aduhaii...

Mohd Hafifi said...

kan aku dah terkena.. :-)

Neeza Shahril said...

hehehee.. ye ye je ingat kete apa lah tadi.. cam best je beli kete cenggitu je.. hehee.. tapi mana tahu kan.. 1 day nanti memang betul boleh jadi gitu...

:: Cikgu Wiween :: said...

aisey...daku terpedaya. hueheuehue

yonna bebot =) said...

hahaha
akak ni x baik tau!
mati2 yonna nk percya :p

kuIna Jentayutiara said...

hehehe.... marilah meronda dgn keta ku...

Pujangga Asmara said...

Bapaku pulang dari kota...
Bapaku belikan kereta...
Kereta james bond mcm2 rupa ada,
Jom kumpul semua...hahaha...


P/S:Sekali tipah tertipu daa...