Wednesday, November 5, 2008

JANGAN BACA !!!!!!!!

Masuk blog sultan sy terkena, oleh kerana dia sultan & tak mahu dianggap derhaka & tak mahu dia murka aku dgn berbesar hati, jujur, ikhlas menjunjung titah perintah. Dia jugak telah telah di tag oleh Ojie & l.i.f.e. padam muka dia!

Syarat-syaratnya ialah (dalam bahasa inggeris) :- terjemah sendiri la...
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

inilah aku (dr kacamata web cam) tgh mengadap blog sambil minum (minuman yg di sponsor oleh kontraktor hehehe), abaikn harta karun yg bersepah di atas meja sbb harta karun itulah yg akan menyebabkn aku kebizian minggu nie. Sorry kalu tak dpt terjah blog kalian @ tak ada en3 baru.

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham ke. Aku ulang balik...

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham lagi. Aku ulang lagi sekali...

Sekarang ni dengan kuasa yg telah diberi aku akan tag sesiapa sahaja yg membaca entri ni. Tu la. Kan aku kata jangan baca entri ni. Sekarang ni tak pasal-pasal kena tag. Padan muka. Lain kali bertindak mengikut arahan.

Tak faham gak ke. Suka hati korang la. Penat aku kerja nak copy paste je dari tadi.



psssss ....>> kehadiran anda direkod tau..

14 comments:

sultan said...

haha... cantek2. bior ramai lg terkena. last satu dunia blog terkena...

eh... ada org mara kite x ni. xde kan. musti diorg suke...

Jie said...

aku sentiasa update antitag dlm blog...hahahaha

bukan antivirus je kena update...antitag pun kena ade lor....sbbnya aku tak pernah on webcam

Mummy Cool said...

hahahahahah....
camera mummy rosak ( dan dan camera rosak) kekekekeke...

Sikelu said...

adeh.. kena jugak ka..?

kuIna Jentayutiara said...

sultan ...>> kalo org mara, mara kat ko akak cm jalankn tugas.. hehehe

jie ...>> antitag??????? smartag pn anti ker?

mummmy ...>> pandai no rosak time nie.

sikelu ...>> sapa suruh baca??? hahaha

Jard The Great said...

errr..sorila.. aku dah jawab tag nih dari kak su.. hehehe..

(pastuh delete sbb mase tu waktu mlm, dn tgh bersedia utk tido..fhm2 je la)

=p

Ezad said...

nasib baik saya tak baca!

fuh lega...

blah.. blahhhh!!!

lieyssa said...

olor... sape suh lisa baca... padan muka lisa!

::dazz:: said...

err...
errrr....
errrrrrr....
grrrrrr

mrozaidi said...

Tak Kuasa I Nak Jawab..

Zanna_MamaBatrice said...

salam kenal...
jumpa blog awak dari blog Yatie...
zana pun kena tag nie jugak...tp tak buat lagi...adoi lerrrr.....

kita tukar2 link yerk....mmepereratkan silaturrahim...

CIKGU PANJI said...

saya tak baca. hehe
lalu je

Yatie said...

tak nak baca .. tak nak baca .. tak nak baca .. alamak, terbaca gak laa .. huhuhu .. camno nieh .. tag yg sama 2 org dah suruh wat .. hutang tag tak bayar2 lagi .. hikss ..

Papan Selaju said...

sy terklik..x bace pum.
blahhhh.blah