Monday, September 8, 2008

TraceMy IP

Nampak tak KUIH KAYU BURUK yg aku pamerkn kat area bwh blog nie, ha itulah RADAR yg aku gunakn utk mengesan pengunjung blog nie, melalui TRACING nie aku boleh kesan pengunjung blog termasuk IPnya. It FREE tp setahun aje.... hehehe. Nk cuba download aja kat sini : TraceMy IP.com. Dulu aku guna ExtremeTreaker tp udah di2tup utk rakyah Mesia. Fungsinya lebih kurang aja.

RADAR ini jgk boleh mengblock IP tetamu yg tak diingini, tp aku tak la sekejam itu, aku tak pernah block tetamu aku, baik ker buruk ker niat kedatangan mereka aku tetap sambut...

Selamat mencuba yer.....



(pssstttt.... aku tak tahu sapa yg petik bunga ros aku tu, so aku gantikn dgn ribu2 ros merah yg lain lak, yg penting ros merah & aku suka!)



6 comments:

rahimin idris said...

bagus juga ni..nak cuba la..aku pun nak tau kot2 che det masuk blok aku hahaha

echah_syed said...

rajin laa main trace bagai..kita pun tak kisah tp jgnlaa tinggal taik kat umah kita ye.. cian kita takde maid nak cuci ekeke :p

Mummy said...

nanti boleh mummy cuba... heheheh

~Cinta Milo Ais~ said...

halamak takleh la nak jadik misteri cam gini hehehe

p/s saya guna statcounter..boleh trace id jugak..hehe

kuInaJentayutiara said...

rahimin ...>> Fuyooooo...

echah@combi ...>> manusia nie mcm2 ragam

mummy ...>> cubalah.. it free

cinta milo ais ...>> byk yg free kat tenet, rajin godek jumpa la.

★cikin★ said...

huhuhu...thanks jentayu for the trakcr