Thursday, June 26, 2008

Lata Gading @ Sg. Angkat

cerita berendam tak abis lg..... setelah matahari muncul & memancarkn sinarnya, kolam yg hangat tu menjadi panas... tp xtvt berendam akan diteruskan lg, kali nie kami bergerak sejauh 500m dibelakang pusat reakrasi tersebut.

ha... ini laluan ke lokasi tersebut (anak ku & anak2 buah yg funny& funky)



inilah Lata Gading atau dikenali sebagai Sg Angkat JPS. Airnya jernih, sejuk & menyegarkan, kawasan ini dikelilingi dengan dusun buah2an. Suasananya disini aman, mendamaikan. , Terdapat juga pondok2/bangsal di sepanjang sungai dan selalu menjadi tempat perkhelahan keluarga



psssttttt ............. hr nie hari jadi anak dara aku@ bakal Doktor "Happy Birthday Cayang" moga membesar sebagai anak yg soleh, beriman & berilmu.

"mama... nanti adik besar adik belikn rumah bunglow utk mama ya, belikn keta besar utk mama, mama tak payah la kerja lagi"......

7 comments:

Great Teacher BaniHassim said...

Waterfall xde ke kat Lata Gading nih???
Kanching best gak..
BTW, airnye jernih..

Syam said...

semoga anak anda berjaya jadi doktor. terapkan minat anak anda tu terhadap sains dari kecik. ajar dia dengan sains hidup yg mudah dahulu. bila timbul minat,pasti apa yang anda harapkan akan tertunai

cheers,

syam @ http://aeropama.blogspot.com

yOnnA said...

hee impian semua budak2 cmtuh..
btw,
happy birthday kt anak akak k :)

shahkang said...

jadi doktor?
insyaAllah
datanglah kolej saya bila habis spm nanti.sini ramai bdak medic untuk ke uk dan ireland.hehe

kak awat tak pi bukit ayaq ja kat perlis tu..layan gak
dulu pernah naik basikal dari Kangaq ke sana, dalam 10km

Mommy Lily said...

salam singgah

hepi birthday...seronok boleh bwk anak2 bersantai kannn

Adry said...

hepi belated birthday buat anak akak... anyway... cantik tempat tu ek... mmm best best ... kat kedah yer.... mmmm

Jentayutiara said...

G.T Bani hashim,adry, mommy lily ...>> kat kedah byk lata & air terjun cantik. selalu byk anak & anak buah jenjalan. Kadang2 anak2 jiran pun ikut sama.

Yonna & sham ...>> peminat setia drama house, E.R & G.A.