Saturday, June 28, 2008

ku ingin selalu di samping mu

semalam aku pergi 1 sprmarket kat Kangar nie... hasratnya nk beli dadih segera & susu masakan... aku ambik 4 paket dadih tu.... ala.. jealous tgk combi buat ari tu, lgpun hr nie nak balik kampng nak raikn birthday anak dara aku.... w/pun terlewat. Aku jg nak buat kek coklat bersama dgn dia (tepung kek dibekalkn oleh kakak aku kujie) hehehe.... kebiasaannya mcm tu... aku akan buat kek bersama-sama dgn dia... kecoh tu biasa la, setiap 5 minit akan pergi intai kat oven tu.... "ma..bila nak masak nie? Lambat lg ker?" hehehe...
masa aku dok belek2 susu cair tu aku perasan yg susu tu dah tamat tempoh... bulan 6 2008, hampeh. aku pergi kat kaunter bg tau cik kak tu... apasal barang exprd masih dijual... terpinga2 dia.... giveup dgn keadaan td aku letak balik semua barang & keluar.... abis mood aku.....
__________________________________________

ku ingin selalu disampingmu...
melalui hari-hari yang indah ini.....



epy wekend..........................

6 comments:

mama ranggie said...

hepi besday ya to ur girl!

faisal said...

Slm kak,
Buat hilang mood je kan kak, barang dah expired dijual lagi,huhu..tak bertanggungjawab!!! err, nak rase dadih akk buat bleh?hehehe..ewah2 akk ni..mmg bukan selalu disampingnya ke?hihi..slmt berhujung minggu kak..

Syam said...

macam mana la diorg urus inventori diord sampai barang expired masih di jual. aduhai... sedih2


cheers,

syam @ http://aeropama.blogspot.com

Anonymous said...

lupo nak cek stok barang,
jangan marah, dia tak perasan tu,
maklumlah berniaga selalu sibuk..
say kalau boli barang belik betol-
betol tarik luput tu...sebab dah
pernah kono...tapi say diam aja,dah
rezeki dia,apa nak dikato.

Heartless Devilish said...

weekend dah abes..
hepi monday!

Jentayutiara said...

mama R ...>> TQ

Acai ...>> anak akak tinggl di kmpung dgn parent...hujung minngu baru akak balik jumpa.

Syam ...>> kadang2 kita terlepas pandang prkara2 mcm nie.

Reen ...>> epy monday.