Thursday, June 4, 2009

RFC Kangar; mari mencuba

Radix Fried Chicken Kangar telah dibuka...
lokasinya di Tmn Pengkalan Assam, Kangar
Jalan Kangar- Alor Setar.

semlm aku dah g memcuba, bukannya apa sekadar meramaikan majlis disamping lepak2 cuci mata ; pesanan ; 3 ketul ayam bersama kentang goreng serta kopi. .. itupun kongsi berdua.. 1 dibwk balik... (tangki kecik katakan...) ha ada nasi ayam... nampak sedap tp belum cuba.. mgkin esok lusa...

ramai gak yg datang ; cina india siam melayu
tp servis agak lembap & perlu dipertingkatkan...
(boleh dimaafkn sbb baru 2 hari dibuka)
klu tak.. beratur sampai tingkap...

sila sila lah... berikan sokongan kpd perniagaan bumiputra

25 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

jauhnyer..
nnt g perlis, ble ar kot..
hehe..
nnt sis ajak LOL g ok.
hehe..

iNsaN BiaSa said...

wahhh...harus cuba ni..tngu minggu depan..tnggu yer..tungguuuuu

CuTeMiUt78 said...

uish.. jauh nya... klu dkt mau cuba gak

azam said...

ayam organik buatan melayu....sedappp.. lagi satu tempat ayam kampung organik kat puchonggg wahh rindunyaaaa...

Dee said...

bila nk bukak kat kl ni?

iza~de~bintang said...

Woah...nanti Iza balik, Kak Ina kena belanja iza tau huhu..tapi kat SP dah lah. hihihi..
Tak pernah rasa, takdan nak singgah.

Adry said...

eiii geramnya... saya belum ada rezeki lagi rasa makanan kat RFC ni... hermm takble jadik ni... rancangan sedang diatur utk ke semenanjung sekali lagi... hehehe

Abg Din said...

Bagus..sokonglah org kita.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

:P ok juga lah RFC ni...

atty's said...

kalo dkt..kty le org 1st dtg..

Yunus Badawi said...

mai secawan opps mai sepinggan hehehe

paiseh said...

apa kata akak kasi sini seketul dua.. promosi.

KAMATO said...

Tunggu dia bukak cawangan kat putrajaya....

kusu said...

salam..
kat ipoh dah ada ke benda ni ye??
huu

ShiDa said...

Jauh nye sis!!
Post kan leh ;P

nani dakgilachoc said...

camne nak cube? jauh tuhhhhh...ehehehehe..tggu cawangan KL bukak erk...ihiks....

nabilah_2908 said...

pic plstik jer ke sis..?? huhu..letak la pic aym tu sekali..br leh wt kn org teruja nk try...hehe..:)

Mas said...

Harus dicuba ni....aku kan boikot kehepci. Aritu masa p yoga nampak dah pembukaannya tapi tak masuk.

zue said...

sy pun mmber HPA...brgan kesihatan nya pun bagus.
rfc ni..belum ad kat kaw selatan.

xiiinam said...

salam ziarah...


tgh semput beb...

ku tak sempurna said...

kat kl bila nak smpi??

takut tersilap masuk.. K dan R macam nak serupa :D

easzasif said...

angin pun suka ngan RFC...so..angin da try kat Alor Star,,,memang cool n nice restoran dia..should try..

kuIna LadyInRed said...

LOL ...>> sila sila... dah berpeluh akak tunggu nie..

INSAN BIASA ...>> akak tunggu kamu!

CUTEMIUT ...>> tunggu nanti sampai

AZAM ...>> mesti sedap tu.. terbayang bayang

DEE ...>> nanti sampai la

IZA ...>> bila nk smpai tu!

ADRY ...>> sila o sila.. boleh jgk cuba Radix Oriental Cuisine restirn masakn ala cina di Sg Petani

ABG DIN ...>> ya itu pasti

MAMQAY ...>> sedap sehingga menjilat jari

ATTY'S ...>> tunggu pin2 buka yer

YB ...>> sepinggan RFC kena turun sini, sebungkus RADIX boleh delivery

PAISEH ...>> bila smpai dh basi..

KAMATO ...>> dlm perancangn tu

KUSU ...>> InsyaAllah nanti smpai

SHIDA ...>> delevery x dak lg

NANI ...>> dlm perancangan

MAS ...>> harus ko cuba tp org ramai la... berpusu2..

ZUE ...>> barangan herbanya bagus

XiiNAM ...>> rehat 2 dulu chekgu..

KTS ...>> sabar.. K&R tu x sama x serupa tp... mcm nak sama kts.. hehe

EASZASIF ...>> jom kita g cuba ROC..akak dh berkali singgah xdak ruang nk masuk, asyik penuh aja

Diamilikku said...

tapi kan kat mana2 pun...servisnya memang lembab..walaupun dah lama dibuka...diorang nih tak belajar untuk improve...bila kita komplen kita yang kena balik...adoyaiiii...

kuIna LadyInRed said...

DIAMILIKKU ...>> kena improve klu tak mcm mana nak berdaya maju..