Thursday, May 14, 2009

Berblogging Face To Face

tengok aku dah tempek cam aku kat atas nie... marilah menjenguk dan berblogging sambil menatap wajah ku yg tulus mulus penuh jerawat batu ini...... maaf kalu ada hantu melintas... mcm mana nak tempek... ikut cara nie... (en3 kitar semula....)
  • Mula g web site nie... biasa a kena la register dulu
  • lepas register verification code akan dihantar ke alamat email
  • buka email & linkkkn code tu...
  • pastu download webcam plus kat sini atau situ
  • pastu g kat page promotion pilih la mana2 icon yg berkenan
  • copy HTML code kat bawah tu& tempek la kat blog korang...
bagi membolehkan blogger lain menatap wajah anda yg tulus mulus itu.. webcamplus perlu dihidupkan..

sekian terima kasih.
errrrr SELAMAT HARI GURU cikgu!

15 comments:

en_me said...

me takdok webcam ghitewww.. uhuhu

ain said...

malu weii nak tunjuk muka yg cun melecun ni.hahaha

p/s..selamat hari guru untuk kuina!!

ShiDa said...

Hehee..
Kena standby bedak 24hours la nampaknya..

Selamat Hari Guru juga!!

ku tak sempurna said...

biarlah misteri..

ha ha ha...

a.b geldofg said...

aku ada rupa tpi tk ada wajah

Dee said...

kalo xde webcam xleh buat kan?

arsaili said...

salam..wahhh advance nih...ehehe

Mak Su said...

blogging face to face? i shy shy

kuIna LadyInRed said...

EN-Me ...>> x dak bg ada

AIN ...>> tayang la muka catik cun tulus mulus tu...

SHIDA ...>> ada dlm H/G tp x sapu pun

KTS ...>> byk rahsia yer..

A.B. DELG0FG ...>> itu holiman

DEE ...>> yup sbb kena setting guna web cam

ARSAILI ...>> berkongsi teknologi & ilmu

MAK SU ...>> tempek la bedak seinci

@LiYaNNuaR said...

i pon shyyyy..

CuTeMiUt78 said...

uish.. idok ler ada webcam...

Ezad said...

tak nampak apeee pun..
gelap je
tutup lampu keeeeee:D

lupekanje said...

acik lagi la tk lawa..tk per la..nk peram jerawat acik ni dulu...nnt kita face to facebook je yek..heheh
webcam kat YM je lahh kuina oooii....

nekPP said...

wahhhhhhhhhhh veryyy gudddd..malangnya nekpp punya pc old pesennnnn maaa...;p

Diamilikku said...

selamat hari guru untuk semua guru2 yang kusayangi...hehehhe