Tuesday, April 7, 2009

Wangikan Blog?

uols rasa blog nie chantek tak? Aku dah malas nak tukar template nie.. dah cemuih, dah bermcm template aku guna Pyzam, Isanani, Finalsense, thecuteblog last2 yg kelasik nie jugak bertahta di hati.. kira o.k la no....

aku tgh fikir nak buat sesuatu.... nak wangikan blog nie so bila ko org datang mesti berbau harum mcm AmbiPur tu... entah apa nama aku lupa tp bila ada kelibat lalu lalang terkencinglah ia... kucing lalu pun dia spray gak...

So ada sapa leh bantu?

Bill Gates leh tolong tak?


....>> ada bebrapa blog kena remove semlm, kena buat backup nie... lama x buat. Sapa yg belum buat backup sila buat SEKARANG!

28 comments:

syah shah said...

wangikan blog?? Aduii... cemana tuh?? Hahahahah

jawab bill gates, jawabbbbb!!! Muahahahahah :P :P :P

ain said...

nanti klu kuina dh jumpa cara wangikan blog, btau akak ekh.

p/s..kelakar pulak dengar pewangi tu terkencing.hihi

~Cinta Cukulet~ said...

pakai kemenyan..amacam?hehehe

erisya nor said...

kuIna....blog ni dah cantik dah....tenang dan lembut...tak serabut! setiap ciptaan baru terhasil dari sebuah pertanyaan....:)

CuTeMiUt78 said...

uish.. nak wangikan blog..?? camner tu..

Sifu Mirza said...

wah kuina...

satu teknologi baru...

mungkin akan ada nanti... tapi masa tu laptop mesti jenis touch screen & ada sprayer..

:-)

atty's said...

kty dah buat dah..

Tirana said...

KuIna..

guna setanggi..sure harum semerbak..hehehe

ONE ZABA said...

rendam pc dlm ayak wangi...boleh kut lagu tu.

nani dakgilachoc said...

tiapkali bukak blog semburla perfume sket...nescaya wangi...ekekekekeke...

malas ah nak backup =P

LiLohOnEy said...

kak!

mcm mne nk bekap???

Marzalina said...

hehe..kan dah wangi blog nih..hehehe

Luna said...

gantung potpouri la kot?hehe

fazemy said...

Bukak blog dikedai perfume..tentu wangi blog tersebut..haha..mcm2 la akak ni.

Lorr ye ke kena remove?Awaitnya? Virus? Dulu ada bekap..lama tak update.

nekPP said...

wangian asli..DAUN PANDAN! xleh masuk dlm blog...gantung ajer depan skrin..ahaks..

lagii boley diletak dlm kereta.. waduhhh waduhhh semerbakkk...hehe nekPP selalunya letak 1 pokok! dlm boot keto..

naz ilyn said...

salam...
emmmm... nak wangikan blog... macam mane ekkk... yang sekarang ni pun sudah nampak manis...

Framestone said...

erm kite pun pakai clasic template je..lepas teu edit sikit2 tue jd cam nie...

ops kne remove knpe ek...??? xreti la nk wat backup

Chekgu BaniHassim said...

pakai daun pandan je kak...
wangi natural...huhu

Pujangga Asmara said...

Jangan Bila Blog Akak PA Bukak Dia Sembur Minyak Wangi Keluar Dari Screen Monitor Ni Udah Ler.. Hahah.. Ajaib..

Oklah Blog Macam Ni Kak.. Yang Penting Isinya.. Apa Yang Akak Cuba Sampaikan Tu Yang Penting..

Nak Tukar Blog Kasik Cantek Ni Sebenarnya Citarasa, Nak Tarik Pengunjung.. Hikss.. Have A Nice Day Kak..

Pujangga Asmara

Idalara said...

salam kulna...a'ah kan cmne nak wangikan blog kan...tapi kita jadikan dia ala2 wangilah bila masuk blog kulna ni..

Neeza Shahril said...

hehee.. best gak kalau gitu kan.. tapi macam mustahil je hehehee..

nape blog tu kena remove?
camne nak back up? tak reti laaa...

Ezad said...

letak gambar botol minyak wangi..

haa.. boleh wangi la kot..

berinteraksi secara maya..
wangi pun secara maya la..
baru adil

cam ne nak back up?

siti_m said...

dah dapat cara wangikan blog bagi tau ye.. nak wangikan blog jugak....

Yunus Badawi said...

letak serai wangi. Boleh mintak kat ckLah. Nanti dia suruh anaknya si Nabil tu ambik belakang rumah hehehe

Kasawari said...

perghh idea yg menarik ni... ermm nanti kasawari cipta widget nak wangikan blog.. apa lagi tgh2 malam jumaat.. he he

lupekanje said...

bole ke...kasik wangi??

acik pun letih mencarik2 template2 ni smata2 nak kasik org yg tk blh masuk tu...blh masuk...!! akhirnya terbekenan kat Finalsense ni gak...gasakla ngkorang lain blh masuk ato tidak...heheh

Dee said...

mcm2 idea ye kulna..ada ke pewangi blog..kalo ada dee pun nk beli..dee dh lama buat backup...harap2 blog dee x kenalah..

kuIna Jentayutiara said...

SYAH SHAH ...>> bill gates pun terdiam.

AIN ...> yer yer sharing is caring

CINTA CUKELET ...>> nanti hantu lak yg datang.

ERISYA ...>> setiap pertanyaan mesti ada jwpan... tgh cr jawapn nie...

CUTEMIUT ...>> masih mencari kaedah nie..

SIFU MIRZA ...>> itupun teknologi gak.

ATTY ...>> bagus, bagus

TIRANA ...>> kat mana nak cari setanggi tu a, Giant ada tak?

ONEZABA ...>> pc nie tak pernh mandi nie sbb tu x wangi no...

NANI ...>> nanti abis la perfume tu..

LILOHONEY ...>> nanti ada en3 khas

MARZALINA ...>> tak chantek tp jambu aje, jambu air.

LUNA ...>> popuri kena hujan la pulak...

FAZEMY ...>> kedai perfume jauh.......... sgt...

NEKPP ...>> sek bek pandan mudah tumbuh.. leh angkut sekali perdu..

NAZ ILYN ...>> sedang mencari jawapan lg

FRAMESTONE ...>> sama2lah kita

CHEKGU B.H ...>> daun pandan dh abis di kebas NEKPP

P.A ...>> sembur perfume bkan cuka.. x mudarat.

IDALARA ...>> bagus2...

NEEZA ...>> hehehe.. ada en3 khas

EZAD ...>> dah letak bunga ros tp x wangi gak pun...

SITI M ...>> no problem

YB ...>> CKLAH bz kat sekolah.. nanti sy g umah dia ambek sndiri

KASAWARI ...>> buka blog mlm jumaat di bwh pokok bunga sundal malam...

LUPEKANJE ...>> hehehe.. sdng mencari kaedah nie...

DEE ...>> ngeh3x..