Friday, April 3, 2009

Tak Tercapai Tangan

kuatkan semangat
memecut ke garisan penamat!

"Sy nak yg kuning"
"tak boleh itu dgn lain product"

aku tercengat
termenung memendam hasrat
kecewa teramat sangat.
tiba2 aku teringat...
suatu tempat
yg aku bisa mendapatknnya tanpa syarat
tanpa kudrat
yeahhhhh..
akan aku usahakn sampai dapat...

* The yellow 599 GTB Fiorano only applicable with Shell Helix purchases.
...>> hampeh!

14 comments:

ONE ZABA said...

aalaaa...kat kedai mainan ada banyak. jgn bersedih...sedia je duitnya. kat padang besar lagi le banyak kut.

syah shah said...

yang lain sume dah ade ke kak?? hihihihihih :P :P

Mak Su said...

oohhhh. kereto kenit tu?

Dee said...

buat collection ye..bagus2..

ain said...

cuba le cari kat toys r us..mesti ada kot.

Neeza Shahril said...

ingatkan nak beli kete baru..
baru je berangan nak test drive huhuuu..

ajaa~ said...

waa.cantik..
brtul2 nak dapt ke nie..

Ezad said...

ala... kat tesco ada.. giant ada..
pasar mlm pun banyak..

apa ada hal...

TokNabe said...

Ni boleh lawan dgn anak saya ni... kalau nampak je kereta, kompon minta suruh beli..... tpi la ni dia kurang sikit minta2 kereta.

CuTeMiUt78 said...

ho..ho.. keta tu ke.. ingatkan apa tadi..

kuIna Jentayutiara said...

ONEZABA ...>> xdak chop kulit kerang

SYAH SHAH ...>> dah ada 4 bbijik parking kat garaj.

MAK SU ...>> hehehe..

DEE ...>> yg ori x mampu so collect yg ini ok la.. buat berangan..

AIN ...>> kat stesen kulit kerang aja

NEEZA ...>> hehehe...

AJA ...>> akn diusahakn

EZAD ...>> mgkin serupa tp x sama

TOKNABE ...>> dpt toys lain la tu...

CUTEMIUT ...>> hehehe

en_me said...

kena beli minyak hitama larr fulakkks.. menyamfahhh kannns

doloh said...

sape nk keta ni..kena tunggu promo abih..sape cepat die dpt

lalalalal~

kuIna Jentayutiara said...

EN_ME ...>> tu la masalah problem..keta sy br diservs.. kena tnggu 5000 lg

DOLOH ...>> sedeh nie...