Monday, February 9, 2009

Terima Kasih

OneZaba, MasNurin, CuteMiut, Fazemy, SifuMirza, SiKelu, NeezaShahril, JardTheGreat, YunusBadawi, ChekguBaniHassim, Lina, Irtiyah, Nurdaniella, Nurul, CintaMiloAis, Combi, Arsaili, NazIlyn, Bashery, CikguPanji, S90, IzaDBintang, Tirana, Tie, Fara, RahiminIdris, Jun, Syareena, IbuKumbang, DazzLaila, PujanggaAsmara, Maksu & semua pengunjung blog ini.

Terima kasih kerana memberi sokongan kpd saya dan mendoakan kesejahteraan orang tua saya.Saya menghargai anda....

Saya akan bercuti sehingga minggu depan utk balik kampung menjaga orang tua saya, emak mertua saya pula masih di hospital. Doakan mereka cepat sembuh!

Doa kalian mengiringi kehidupan saya & keluarga saya,
Terima Kasih Semua!


pssssttttt.... nanti free saya ziarah blog kalian ya.

11 comments:

-SRISUFI- said...

salam sis Kuina...

maafkan sri agak ketinggalan berita ini...

yang pertamanya sri ucap TAKZIAH sis...semoga tabah menghadapi ujian Allah...

didoakan semoga org tua sis dlm keadaan sejahtera.

jua buat sis...take care

Pujangga Asmara said...

Sama2 kak.. Kesian jugak kan dugaan dtg bertalu2 mcm tu.. huhu... tabahkan ati yer..sy tau akak muleh wat..

Kamezaim said...

semoga mereka sihat dan sembuh seperti sedia kala.. sampaikan salam kamezaim pada mereka..

Chekgu BaniHassim said...

jage diri sendiri jugak, selain jage org lain...
malang tu sgt2 tak berbau..
saya doakan selamat hendaknya...

hati2 ye...take care!

Neeza Shahril said...

neeza harap ayah dan mak kuina & kak jie serta mak merua kuina segera sihat seperti sediakala..

jaga diri ya..

visit blog tu tak sepenting kesejahteraan mak ayah tu.. don't worry pasal tu..

Honey Bee said...

Salam...
moga semuanya selamat sembuh...dan moga keadaan kembali ke asal...

iza~de~bintang said...

selamat bercuti, selamat berbakti...harap2 depa cepat sembuh. Ada anak2 jaga, kuat lagi lah semangat depa :)

Yunus Badawi said...

saya faham perasan kuina kerana saya baru melaluinya. Banyak2 bersabar dan berdoa. Semoga tabah.

ONE ZABA said...

begitu lah hukuman alam yang harus kita semua hadapi. kepadNya juga kita mengadu.

TokNabe said...

Salam.....
Semoga semua musibah di hadapi dengan tabah dan semoga semuanya selamat.

Adry said...

Salam... maaf bab agak ketinggalan.... bab saya pun lama tak bloghop.... Saya doakan semoga akak tabah dan semuanya selamat ... amin ya rabbal alamain...