Friday, February 27, 2009

Telur Hijau Digsby

Menu hari ini ialah TELUR HIJAU walaupun digoreng hangit, direbus kering tetap HIJAU, sbb warnanya HIJAU.
TELUR HIJAU ini dinamakan digsby. Aku gunakan TELUR HIJAU ini utk manage chat box, email & social network program. Senang, dgn hanya 1 program .

Cubalah, download kat sini.

tengok aku leh manage semua acct tenet dgn 1 program.
tapi...................... aku sedih
sbb
skype tak leh add!



......>> psssttttt jgn lupa senyum!

18 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

Huhu saya pun dah donlod tapi takbleh nak install..entah kenapa ntah ..sedih je

~Cinta Cukulet~ said...

Huhu..saya pun dah donlod tapi tak bleh install..entah kenapa ntah..sedih je

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah cambest...harus try download kt rumah ni nti..:p

Dee said...

senang eh? leh try...

Adry said...

hermm bagus jugak ek... nak try jugak la...

Jard The Great said...

waaa.. nak download gak la.. ehehe..

syah shah said...

nanti dah pasang tenet kat umah bulehla nak download... Kat opis nih kompiter dah tahap buleh simpan muzium... Kikikikik :P :P


Salam membalas kunjungan... :D :D

Chekgu BaniHassim said...

wwooo...ini cam manager utk sumer IM kite la kot kak??
huhu...
pakai yg satu tu dah la kut...
YM je...

Neeza Shahril said...

tak paham la Kuina..
nak belajar macam tak reti2 gak ni..
nak nanges je laaa... uuwwaaaa!!!

hehehehh...

lupekanje said...

kuina, payahla...acik dload dan tertidur..sesedar ntah haper2 elemen lain yg acik tk suker yg masuk skli..tk blh delete ka itu shredder...I just need the digsby..atau dianya satu package?
yg lelain acik blh delete...tinggal shredder ni je yg tinggal acik tk leh nak delete...camne nak delete tu? kat add/remove program tu tk blh..

TokNabe said...

Telur hijau.... kalau bagus apa salahnya guna.

erisya nor said...

kuIna...erisya ingatkan telur betul huhuhu memang tak pandai benda2 ni

kakpiah said...

menarek..
tp saya buta it..
takot nk mencuba..
hehehe

DrSam said...

Yes, go green! It looks cute too.

CuTeMiUt78 said...

senang ya...? nak try download gak ler..

iEn said...

woh bagus gark pakai menatang nih..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak kena try donload gak nih..
thanks kak...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

MindHeartBodySoul said...

I LIKE. senang nak monitor. all in one. tq.