Monday, January 26, 2009

Bulan Madu Di Awan Biru

Apa kena mengena dengan tajuk a????

Tag nie drpd Mar di Negara Ada Salji & Redynne.. mugkin depa windu kat aku kot tu dia tag aku .. alamak tag nie ada syarat...

1. Apabila telah terpilih dengan malangnya (malang?) silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.
2.
Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3.
Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi, tetapi tak dapat.
  • 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.
  1. Seorng perempuan, wanita, ibu, mama, emak
  2. Tak pernh lupa bernafas
  3. Keja dlm econ berbayar + econ semulajadi
  4. Suka Makan tp tak reti memasak
  5. Suka makan sambal belacan walupun ada resdung
  6. Suka Tido tp jarang bermimpi
  7. Tido tanpa bantal.. bantal peluk ada la...
  8. Suka pandu keta laju2.... utk cepat sampai
  9. P keja nek beskal aje ... myGBlue
  10. Keja pakai jeans... sempoi
  11. Degil, keras hati + brutal
  12. Suka dengar lagu yg tak faham maksud.. lagu arab, lagu latin
  13. Suka tenet free sbb tak dak berodben ..
  14. Suka berangan ... bulan madu di awan biru di laut biru ...
  15. Suka aktiviti lasak
  16. Nak jadi project manager yg berwibawa & glamour
Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
......... issshhhh tak tau nak tag sapa
----- cuti dululah
......... lepas cuti nie sambung Tag

13 comments:

Neeza Shahril said...

tidur takde bantal? tak sakit belakang ke bila kepala selevel dengan badan kuina?
neeza sekarang tidur bantal tinggi..

Chekgu BaniHassim said...

seriesli akak pi keje naik beskal je??
ye ker???
lasak...erm...ok laa...bulih laa...
rasenye mmg lasak kut...

::SRISUFI:: said...

salam sis kuina..

semoga tertunai segala azam...

tata

erisya nor said...

selamat bercuti kuIna :) jgn lupa balik ke blog ya...

Shumierain said...

Salam ziarah blog...
mmg besh giler kan kjalu bwk keta laju-laju sampai cucur atap...

Mak Su said...

kerja pakai jeans sempoi? wow!

ada vacancy?

Nad Eusoff said...

rajin akak jwb tag..
gigih bebenau

Ezad said...

kami gi kerja tak pakai apa2.

lagi sempoi

ahaks

Abang Long said...

No 9. Pergi kerja naik basikal ? wow ! Macam ada kesamaan.

kuIna Jentayutiara said...

neeza ...>> enth la selesa lak mcm tu, bila pkai bantal rasa sakit tengkuk.

chekgu B.H ...>> hehehe brutal engineer katakan...

srisufi ...>> InsyaAllah

erisya ...>> mayak windu sama ini blog ooooo....

shumierain ...>> spya cept sampai destinasi

maksu ...>> keja kat construction site mcm nia la, vacancy tnggu sy resign dulu ya!

nad Eusoff ...>> tugas2 khas sabagai blogger

ezad ...>> sat nak pengsan sat...

abang long ... bw keta 1km lebih sbb kena buat U-turn kat traffic light, nek beskal cm 300m aje.

DrSam said...

bulan madu diawan biru...one good idea.

DrSam said...

mudah-mudahan berjaya sebagaimana harapan no 16.

CuTeMiUt78 said...

heh.heh..heh.. kita pun dah kena tag ni..