Tuesday, January 13, 2009

Aku Kaya

Dah beberapa hari tak download email... tiba2 dpt notis nie...
fuyoooooo berbeliak bijik mata mokcik ...
cuba darab, campur, tolak, bahagi ...
ada sesiapa nak kongsi kegembiraan ini!

24 comments:

Junaidix said...

woah.. kayanya! boleh beli rumah, beli keta.. hahaha..

*seb baik tipu aja*

Pujangga Asmara said...

Hahahaha...menipu je semua tu kak..sy siap menang BMW 5 bijik lg..haha...melambak email mcm tu dlm inbox sy.semua sy mark --> delete..keh keh...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. sama ler..kita pun byk dpt email cenggitu.. klu btl2.. dah kaya dah..heh..heh..heh

Yunus Badawi said...

Saya dpt melalui sms. Petronas nak bagi RM30K tapi kelentong aje tu.

kuIna Jentayutiara said...

junaidix ...>> nk baya bil spital aje

P.A ...>> akak nk beli ferrari 2 biji

cutemiut78 ...>> dpt email pn ckup la yer...

YB ...>> hehehe. klu betul belanja saya yer

Mak Su said...

wow! giler hebat, makcik kayo makcik kayo

betul ker spam jer?

farah amoi said...

hehehhe
saya pon byk kali dah dpt email merapu ni...
hehhe
jgn terpedaya
and jgn kasi ur details kat emel tuuuu

nadia-ady said...

hahahah..saya pun banyak gak dapat msg cenggini. Berjuta-juta duit..Tappi satu pun tak layan.kekekeke

Tie said...

Hi hi...Kak tie dah banyak kali dapat berjuta2!! Tapi dok gini jugak...kelakar betul...sapa laa...yang nak bagi duit gitu senang2, ekk.

Neeza Shahril said...

bagi 100K kat neeza, okay dah.. hehehe..

Chekgu BaniHassim said...

haha...sape la nk bgi duit free2 je...
silap org la nk bg free....
org gile yg kaye je bulih nk bg duit bute2 gitu jea..hehe

TokNabe said...

kira Pok Cik kayolah tu.... hehe, mcm mana saya pun menang juga tuh.

Adry said...

hahaha... kalau ada duit banyak tu kan best... hehehe... ramainya kaki kelentong skrg kan...

TedungS said...

mmhh.. semua bohong je tu, kalau tk lama dah aku kaya gak hihi

13may said...

senangnya nak jadi kaya :D

ONE ZABA said...

gembira la kau sowang-sowang...jadi apa-apa nasib la.

kuIna Jentayutiara said...

maksu...>> kita kongsi tp .................

farah amoi ...>> issshhh bukan mudah nk jadi kaya oooo...

nadi_ady ...>> dh spam tp entah knapa terlepas gak

tie ...>> benda nie tak masuk akal

neeeza ...> hehehe

chehgu B.H ...>> org kaya pn kedekut tau

toknabe ...>> sapa yg dpt kita anggap sbagai pemenang lah yer!

adry ...>> dunia skrng mcm2 ada

tedungS ...>> hehehe

13may ...>> bermimpi ajalah ya

onezaba ...>> semua tu nasib aja.. logik tiada..

~Cinta Milo Ais~ said...

Kaya...kaya...nak singgit bleh?hehe

kuIna Jentayutiara said...

~cinta Milo Ais~ ...>> issshhh cik adik nie, duit juta2 gitu minta singgit aja..

Rashid said...

macam-macam gaya nak pikat..

Ezad said...

sa puluh ratus ribu puluh ribu ratus ribu.. juta

waa... jutawan la ni.. :)

isha said...

My yahoo mail is full of spam only...By the way i am Isha from india.I found your name in my friend's Blog.i have already added you in my blog roll if you dont mind please add me in your blogs friends list..LET US SHARE OUR EXPERIENCES.Bye takecare friend.And see you in next post...

KINI said...

erm... KINI pun slalu dapat .. majoriti slalu dapat dari bank of afghanistan ...ahaks!!

izzat said...

hahahah..
SCAM ni mmg selalu dapat,,
kalau kumpulkan hadiah tu.. mau dah kaya raya..
logik akal.. mana ada orang nak bg duit FREE..
hahahah