Wednesday, September 10, 2008

Tetamu Misteri

blog aku nie... walaupun x comel, x lawa, x kiut, x misteri tp selalu dikunjungi oleh tetamu misteri nie. Yang Pelik Bin Ajaib dia akan dtang melaui search enjin... bukan sekali dah berkali ... tp tak pernah tinggalkn jejak. Search pula atas nama jentayutiara... alahai... nick tu cuma ada satu aje di alam siber nie, buat apa nak search.. masuk aje direct ke http://jentayutiara.blogspot.com kan senang.... mudah ...

buat tetamu tu, IP anda aku dah detect ... sama setiap kali anda datang. Niat & tujuan anda aku pun tak tahu la kan tp apapun aku sambut aje lah, selamat datang, siapa nama, dr mana eehh tahu dr Sg. Petani & kalau muslim assalamualaikum, selamat berpuasa!
07 Sept. 2008

09 Sept. 2008

hari nie pun ada... cuba tgk..... melalui pakcik GOOGLE !
kesimpulannya... jgn meneka dlm kesamaran tp kalau sudah terang lalu bersuluh... pakai aje lampu suluh...

9 comments:

aeropama dot com said...

satu cara provokasi utk panggil silent reader itu keluar menunjukkan jejak. wuhuhuhu...

semestinya org itu bukan saya...

Adry said...

uiks... secret admirer kot.. hehehe

Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com/

yonna bebot =) said...

hehe..
betul ckp aeropama tu =)

err akak guna tracker mana ni

butaseni said...

hmmmmm tu stalker tu hehehe

Kujie said...

dulu2 aku rajin tak belek radar tu..mcm2 maklumat dpt
keyword
bape kali dia masuk
bape lama dia bertenggek
lokasi..mcm2 lagi arr
skrg ni malas dah...

aku pernah baca statement bodoh dari seseorang yang nak cover baik

lama tak masuk sini... lebih kurang mcm tu la ayatnya. Tapi aku ada gak check radar kat blog tu...sah² nampak IP & lambang Negara ( of kos bukan Malaysia ) terpampang berderet sehari 5-6 kali.

so..aku gelak guling²....baiiiikkkknya berlakon tu!

cesss...blog org pun aku boleh berminat nk klik statistik ...:D .
ni kes terpencil je..hehehehe

★cikin★ said...

huhuhu...peminat setia kOt

blog BeliBuy said...

kata org pakcik google mmg baik hati...lebih kurg sama kes dgn kite jugak... ade gak yg search pakai belibuy...tp selalu nmpk result ke kita je... tp sape la plk ek

TokNabe said...

Itu ninja.. selalu tutup muka, nampak mata saja. Orang tak kenal.

kumb@ng said...

uniknya jentayutiara sebab tu ada peminat setia... :D