Saturday, April 19, 2008

Love Game (Tag lagi)

hehehe... aku kena tag oleh Combi echah dr Sabah & papa mafia dr Ganu, pening pala aku memikirkan tag nie... memang la senang tp aku pening dok fikir 5 org lucky person yg aku nak tembak pulak tu .... ha tagnya mcm nie.....

This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!Do not delete any of the links and be honest to yourself!
BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, http://janiceng.blogspot.com/, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, Along Arman, papa mafia, kuina

so.... dgn segala hormatnya aku nak tag nama2 yg bertuah ini :

so............. yg terpilih... selamat menjalankan tugas....

4 comments:

echah_syed said...

toce toce.. :)

mudahkan.. kalo yg susah kita abaikan jerk :p

** hugs **

MindHeartBodySoul said...

Salam Jentayu...
Thanks a lots sebab tag Sya.
Dulu Sya pun tak paham apa kaedahnya corak permainan 'tag - mengetag' nih...


Ada nengok kat blog org kena tag suruh tangkap gambar wallet/purse kasi tahu ada apa dalam tuh...


InsyaAllah Sya akan tunaikan amanah dgn sebaik2nya...

TQ again.

MindHeartBodySoul said...

Lupa nak cakap, blog Sya ada Oggix shoutbox lah kat tepi belah kanan tuh... Server berat kot tulah pasal tak appear...

Jentayutiara said...

ehhh combi... hangatnya pelukan.... hehehe...


MindHeartBodySoul : cuba2 lah... inilah adat berblogger...