Thursday, January 17, 2008

Masalah baru....

Baru nak menghela nafas tiba2 dikejutkan dengan runtuhan tembok di tapak bina... nasib baik tak ada pekerja kat situ, kalau tak muka aku terpampang di dada akhbar..... uhhh jangan famous pasal bencana biar famous pasal perkara yg baik....
Tengok la sndiri apa masalah aku skarang....



p/s ..... cabaran kejuruteraan... juga cabaran kehidupan

atas meja ada nota dr boss : "Pls review method of construction & ..................................."

8 comments:

mama ranggie said...

aik!ku ina pon keje dlm bidang ni ek?

mama cuma consultant ajer!

tp dah tahu lah selok belok sikit2 pasal 'jalan cerita' company mcm ni...

ade yg lurus,ade yg bengkok...

selalu gak tgk main con bergaduh dgn sub con..

hehehe...

Ku Ina ~Jentayutiara said...

mama...sama tp tak serupa la mama..

nanonano said...

xtao sgt psl kerjaya cmni,
mcabar gak eyh?

hajarss said...

kalau ada workers yg maut mmg byk cite. nak report sana nak report sini. kalau kena workers yg x sah? lagi haru. mau site kosong, x de progress keje.. huhuhu


anyway, salam kenal :)

Anonymous said...

Uih.. kat atas sana tak buat longkang bagi air tak kacau tanah tepi tebing tu ke? Lagi satu tembok tu macam tak dianchor kepada tebing. Mana tak roboh, berat tu bang. Curam plak tu...

bashery said...

mintak permission nak download photo buat case study boleh tak.....

13may said...

tu dok bina apa tuh????

Heartless Devilish said...

tanah runtuh...membahyerkan kesejahteraan sumer orang..
ish ish..
seram ar tgk....
takot tertimbus sblom ready..