Wednesday, November 28, 2007

Kelapa Sawit, Malaysia?

Perasan tak yg sy ada pasang sistem radar utk kesan pengunjung2 ke blog sy nie... tu yg bola biru mcm glob tu... itu la extreme tracking.
Pagi td sy check la tetamu2 yg berkunjung ke taratak buruk sy nie.... (Unique Visitors) ada tetamu dr Kelapa Sawit, Malaysia.... ada sesiapa tahu di mana tempat nie. Setahu sy ladang kelapa sawit byk la kat M'sia tp nama tempat tak pasti la pulak.... issshhhh betui2 UNIQUE.....

5 comments:

arsaili said...

iskk..macam2 ada...ekekeke

sampulnak said...

hoohoh... best la ko nye Ym invisible detector tu

kumb@ng said...

kelapa sawit tu kat Johor, dekat-dekat ngan bandar Kulai...ala.. tempat Mawi tu... :D

13may said...

oh! kalau ladang getah...maksudnya saya ler tuh :D

mohdmizi said...

Assalamua'laikom, utk maklumat tuan memang ladang sawit terbesar di johor tapi saya bukan nak story pasal ladang tapi pasal Mesin Penuai Sawit Bermotor - CANTAS. Tuan2 pernah dengar? produktiviti bila guna mesin ni boleh cecah 12 ~15 ton/man-day, petrol hanya 1.5 Liter je kalau tak caya call 03-7845 1155 / 1166 atau www.cantas.com.my jumpa lagi